Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

PVC vloer dessins

Het gemak van een PVC vloer

De kunststof polyvinylchloride (PVC) wordt veel gebruikt voor het produceren van vloeren. PVC vloeren, ook wel aangeduid als vinyl, zijn zeer eenvoudig schoon te maken en zijn daarom een hygiënisch vloeroppervlak. Afnemen met een vochtige doek is vaak alles wat er hoeft te gebeuren. 
De warmtegeleiding van PVC vloeren is uitstekend. PVC vloeren laten de warmte goed door wat resulteert in lagere stookkosten. Bovendien zijn de vloeren vochtbestendig, de vloeren zetten niet uit en zullen ook niet krimpen wanneer deze met vocht in aanraking komen. Daarnaast zijn PVC vloeren ook nog eens geluiddempend en kleurvast. 

Eindeloze opties met PVC vloer dessins

PVC vloer dessins kunnen allerlei verschillende ontwerpen hebben. Fanstasiedessins, maar ook ontwerpen als hout, parket of zelfs metalen traanplaat. Zo kunt u uw bedrijfspand altijd van een stijlvolle en eigen uitstraling voorzien, ongeacht waar u naar op zoek bent. Dankzij ons grote aanbod van PVC vloer dessins kunt u uw pand van de door u gewenste sfeer voorzien. Kies wat u uit wilt stralen, en wij hebben voor u het bijpassende PVC vloer dessin.
Kantoorfloor en vloeren gaan al tientallen jaren als een perfecte combinatie samen. Wij leveren vloeren van hoge kwaliteit en leggen deze door middel van hoogstaand vakwerk. Bekijk ons assortiment online op deze site. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u ons bellen of mailen. Met veel plezier staan wij u te woord! 

Impressie van onze vloeren

  • PVC vloer dessins
  • PVC vloer dessins leggen
  • PVC vloer dessins Kantoorfloor
  • PVC vloer dessins kiezen
  • PVC vloer dessins advies

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!