Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

PVC vloer leggen kantoor

PVC vloer bij KantoorFloor

KantoorFloor beschikt over een breed scala aan diverse kantoorvloeren. Bij ons kunt u niet alleen de perfecte PVC vloer vinden, wij kunnen uw nieuwe PVC vloer ook bij u op kantoor laten leggen. PVC staat voor polyvinylchloride en is erg populair onder vloerbedekkingen. Dit type vloer wordt in de volksmond ook wel Vinyl vloerbedekking genoemd en is zeer eenvoudig om schoon te maken, waarbij u alleen een vochtige doek nodig heeft. Naast de praktische eigenschappen is PVC vloer in allerlei verschillenden ontwerpen en kleuren beschikbaar.

Eigenschappen van PVC vloer

Vanwege de talloze eigenschappen waarover PVC beschikt, wordt de PVC vloer vaak als de perfecte vloer gezien. De vloer is eenvoudig schoon te maken en heeft vrijwel geen barsten of naden, waardoor de vloer lang schoon blijft. Ook geluidsdemping en behoud van de originele kleur is een belangrijke eigenschap van de PVC vloer. Kortom: de perfecte kantoorvloer!

PVC vloer leggen kantoor

PVC vloer kantoor door ons laten leggen

Het kiezen en leggen van een vloer is niet eenvoudig. Vaak kost het veel werk en energie. Geen zorgen, KantoorFloor kan u hierbij ondersteunen. Onze ervaren medewerkers helpen u tijdens het hele proces van het leggen tot met afvoer van afval.

Advies over het leggen van PVC vloer kantoor

Bent u van plan om een PVC vloer te gaan leggen? Wilt u dit zelf doen of wellicht liever uitbesteden? KantoorFloor is een ervaren vloerspecialist en kan u hierbij helpen. Dankzij onze adviseurs met up-to-date kennis vinden wij niet alleen de perfect passende PVC vloer voor uw kantoor, ons team kan ook PVC vloeren bij u op kantoor leggen. Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen. U kunt ons zowel bellen als e-mailen. We helpen u graag!

  • PVC vloer hal
  • PVC vloer vergaderruimte
  • PVC vloer leggen
  • PVC vloer laten leggen
  • PVC vloer lobby

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!