Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

PVC vloerbedekking

Het gemak van een PVC vloer

De kunststof polyvinylchloride (PVC) wordt veel gebruikt voor vloerbedekkingen, en dat is niet voor niets. Een vloerbedekking van dit materiaal, ook wel aangeduid als vinyl, is bijvoorbeeld heel eenvoudig schoon te maken. Afnemen met een vochtige doek is vaak al genoeg. Daarnaast is de vloer zeer duurzaam, en heeft hij weinig onderhoud nodig.
Een PVC-vloerbedekking kan allerlei verschillende ontwerpen hebben. Fanstasiedessins, maar ook ontwerpen als hout, parket of zelfs metalen traanplaat. Zo kunt u uw bedrijfspand altijd van een stijlvolle uitstraling voorzien, ongeacht waar u naar op zoek bent. Stijlvol en gemakkelijk te onderhouden. Een ideale combinatie. 

Eigenschappen van de PVC vloer

De warmtegeleiding van PVC vloerbedekking is uitstekend. PVC vloeren laten de warmte goed door wat resulteert in lagere stookkosten. Bovendien zijn de vloeren vochtbestendig:de vloeren zetten niet uit en zullen ook niet krimpen wanneer deze met vocht in aanraking komen. Daarnaast is PVC vloerbedekking ook nog eens geluiddempend en kleurvast.

KantoorFloor levert al tientallen jaren vloeren van topkwaliteit, die wij eveneens vakkundig voor u kunnen leggen. Ons volledige assortiment vindt u terug op deze site. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u ons bellen of mailen. Met veel plezier staan wij u te woord!

Impressie van onze vloeren

  • PVC vloerbedekking
  • PVC vloerbedekking kiezen
  • PVC vloerbedekking laten leggen
  • PVC vloerbedekking advies
  • PVC vloerbedekking kantoorfloor

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!