Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

PVC vloeren

PVC vloeren van Kantoorfloor

De kunststof polyvinylchloride (PVC) wordt veel gebruikt voor het produceren van vloeren. PVC vloeren, veelal ook aangeduid als Vinyl vloerbedekking, zijn zeer eenvoudig schoon te maken en daarmee een hygiënisch vloeroppervlak. Er bevinden zich geen barsten of naden in de vloer waar vuil tussen kan gaan zitten. U veegt de vloer eenvoudig schoon.

De PVC vloeren hebben een realistische uitstraling. Of het nu het effect heeft van eikenhout, terracotta of natuurlijke stenen tegels, de PVC vloer geeft een natuurlijke uitstraling mee aan uw vloer. Zo kunt u uw bedrijfspand van een stijlvolle uitstraling voorzien. Zo wordt uw kantoor een goed visitekaartje voor uw bedrijf.

De perfecte vloer?

De warmtegeleiding van PVC vloeren is uitstekend. PVC vloeren laten de warmte goed door wat resulteert in lagere stookkosten. Bovendien zijn de vloeren vochtbestendig, de vloeren zetten niet uit en zullen ook niet krimpen wanneer deze met vocht in aanraking komen. Daarnaast zijn PVC vloeren ook nog geluid reducerend en kleurvast. Na het lezen van bovenstaande informatie kunnen we wel stellen dat het een vloer met een uitgebreid pakket aan goede eigenschappen is.

Kantoorfloor en vloeren gaan al tientallen jaren als een perfecte combinatie door het leven. Wij leveren hoge kwaliteit vloeren en leggen deze door middel van hoogstaand vakwerk. Bekijk ons assortiment online op Kantoorfloor.nl. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u ons bellen of mailen. Met veel plezier staan wij u te woord!

Impressie van onze vloeren

  • pvc vloeren advies
  • pvc vloeren bestellen
  • pvc vloeren expert
  • pvc vloeren kopen
  • pvc vloeren leverancier

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!