Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Schoonloopmatten KantoorFloor

Diversiteit van schoonloopmatten bij KantoorFloor

Een juiste schoonloopmat voorkomt dat vuil en vocht door schoenen binnen op de werkvloer terecht komt. Wordt het vuil verspreid door uw werknemers vanwege vieze schoenen? Dan bent u wellicht opzoek naar een Schoonloopmat! Bij ons bent u aan het juiste adres. KantoorFloor heeft binnen het assortiment diverse schoonloopmatten van het merk Forbo, waarmee de entree van uw kantoor een mooie en schone uitstraling krijgt.  

Entreematten van Forbo

KantoorFloor biedt u keuze uit verschillende kleurvariaties en designs entreematten van het merk Forbo. Binnen de collectie van het merk Forbo zijn er een aantal diverse soorten entreematten. De schoonloopmatten van Forbo Coral Brush zijn geschikt voor alle type entrees. Het vuil wordt op eenvoudige wijze tussen de garens opgeslagen, waar het blijft zitten totdat de mat gestofzuigd wordt.  Forbo Coral Classic entreemat neemt de helft van het vuil en vocht onder schoenen op. Met de entreemat Forbo Coral Duo wordt er 10% meer vuil afgeschraapt in vergelijking met andere schoonloopmatten in de markt. Zowel Forbo Coral Grip HD als de entreemat Forbo Coral Grip MD zijn gemaakt voor buiten gebruik.

Schoonloopmatten

Prijzen van entreematten

Er zijn een aantal factoren die invloed op de prijs hebben. Kleur gebruik, kwaliteit van het stof en unieke design bepalen onder andere de prijs van schoonloopmatten. KantoorFloor werkt met verschillende prijsklassen. Op deze manier willen wij iedereen de mogelijkheid geven om de perfecte schoonloopmat te kunnen vinden. De prijs van de entreematten van het merk Forbo varieert tussen 58 en 121 euro.

Schoonloopmatten advies bij KantoorFloor

Heeft u last van vuil en vocht die zich verspreid door de schoenen van uw werknemers? De matten van KantoorFloor kunnen u hierbij helpen. Met onze ervaren adviseurs vinden wij de best passende entreemat voor uw kantoor. Heeft u vragen over onze schoonloopmatten? Geef ons een belletje of stuur een e-mail. KantoorFloor helpt u graag.

  • Schoonloopmatten KantoorFloor
  • Schoonloopmatten KantoorFloor
  • Schoonloopmatten KantoorFloor
  • Schoonloopmatten KantoorFloor
  • Schoonloopmatten KantoorFloor

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!