Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Tapijt Laten Leggen

VLOERBEDEKKING VAN KANTOORFLOOR

Tapijt werd vroeger veel gebruikt omdat het een goedkope oplossing was. Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden op het gebied van tapijt. Tapijt is verkrijgbaar in verschillende soorten polen en in verassende, mooie dessins. Bovendien heeft tapijtvloer zeer goede geluidsdemping en ook voor het vasthouden van warmte is het een geschikte ondergrond. In ons assortiment vindt u tapijt van de merken Desso en Interfloor.
Wanneer u vloerbedekking zegt, zegt u Kantoorfloor. Wij zijn al meer dan 25 jaar actief in de vloerbedekking en werken nog altijd dagelijks met veel plezier voor onze klanten. Wij volgen de ontwikkelingen in onze branche op de voet zodat wij u kunnen voorzien van de nieuwste materialen en dessins.

ONZE SERVICE

Kantoorfloor verkoopt niet alleen tapijt, u kunt door onze stoffeerders ook gelijk het tapijt laten leggen. Onze stoffeerders zijn zeer professionele vakmensen die regelmatig trainingen volgen. Op deze manier zijn zij altijd op de hoogte van de ontwikkeling op het gebied van werkwijzen en materiaal. 
Het verwijderen van oude vloerafwerking, egaliseren van de ondergrond of het schuren van lijmresten vallen in een normale factuur niet onder de gemelde prijs. Indien u dit wenst kunnen wij deze diensten tegen een gepaste meerprijs wel aanbieden. Bij het tapijt laten leggen voeren wij als onderdeel van onze service uiteraard wél het snijafval af.

IMPRESSIE VAN ONZE VLOEREN

  • tapijt laten leggen advies
  • tapijt laten leggen bestellen
  • tapijt laten leggen kantoor
  • tapijt laten leggen kopen
  • tapijt laten leggen leverancier

ADVISEURS

Wilt u advies over (tapijt)vloerbedekking en de mogelijkheden binnen uw pand? Neem dan contact met ons op om één van onze adviseurs langs te laten komen. Door hun jarenlange ervaring, en grote affiniteit met ons assortiment, kunnen zij u altijd verder helpen. Ook voor andere vragen kunt u ons gedurende kantooruren benaderen, wij helpen u graag.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!