Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Tapijt vloeren kopen

Kantoortapijt

Waar tapijt vroeger voornamelijk een goedkope oplossing was zijn er tegenwoordig veel mogelijkheden op het gebied van tapijt. U kunt tapijtvloeren kopen in verschillende soorten polen en dessins en er is daarnaast een uitgebreid kleurenscala beschikbaar. Andere voordelen van tapijtvloer zijn de goede geluidsdemping en het vasthouden van warmte.
Kantoorfloor is al meer dan 25 jaar actief in vloerbedekking. Wij volgen de ontwikkelingen in de vloerbedekking op de voet waardoor u in ons assortiment altijd de nieuwste materialen en dessins vindt. Onze adviseurs komen graag bij u langs op locatie om uw vloer te bekijken en u te adviseren over de mogelijkheden omtrent tapijtvloer. 

Tapijt vloeren kopen

Bij Kantoorfloor kunt u tapijt vloeren kopen en deze vakkundig door onze stoffeerders laten leggen. Onze stoffeerders zijn zeer professionele medewerkers die regelmatig trainingen volgen zodat ook zij op de hoogte zijn van de nieuwste materialen en werkwijzen. Zo komt uw vloer het beste tot zijn recht. Bij het leggen van de tapijtvloer voeren wij tevens het snijafval af. Het verwijderen van oude vloerafwerking, egaliseren van de ondergrond of het schuren van lijmresten vallen niet onder de prijsstelling in een normale factuur. Deze diensten kunnen wij tegen een meerprijs uiteraard wel aanbieden indien dit gewenst is.

Op deze website kunt u de verschillende merken en dessins in ons assortiment bekijken. Ook kunt u contact opnemen voor het stellen van vragen of het inplannen van een afspraak. Wij staan u graag te woord.

Impressie van onze vloeren

  • tapijt vloeren kopen advies
  • tapijt vloeren kopen bestellen
  • tapijt vloeren kopen kantoorfloor
  • tapijt vloeren kopen kiezen
  • tapijt vloeren kopen leverancier

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!