Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Tapijttegel kopen

Grote variatie aan dessins

Bij Kantoorfloor kunt u kiezen uit verschillende stoffen en merken, een grote variatie aan dessins ligt voor u klaar. In ons assortiment treft u merken als Interface, Desso en Forbo aan. Bekijk bijvoorbeeld eens Interface Metropolis Mellopolis dat vervaardigd wordt uit gerecycled materiaal. Of de Modulyss 25 Color&, een breed toepasbaar tapijttegel met een lineair dessin. Wilt u een tapijttegel kopen van hoge kwaliteit? Het assortiment dat wij aanbieden bestaat volledig uit hoogwaardige producten die allen voldoen aan de kwaliteits- en milieueisen.

Tapijttegel kopen bij Kantoorfloor

Kantoorfloor is meer dan een bedrijf dat u belt wanneer u een nieuwe tapijttegel vloer overweegt. Inmiddels is Kantoorfloor al enkele tientallen jaren een vaste waarde in de branche en hebben wij in die jaren een grote hoeveelheid kennis opgedaan. Mede dankzij deze kennis kunnen onze adviseurs u altijd van een doordacht advies voorzien. Onze adviseurs nemen in het advies over tapijttegel kopen bijvoorbeeld ook het uiterlijk van uw pand en uw huisstijl mee. Dankzij deze aanpak zal de vloer uiteindelijk volledig in het ''totaalplaatje'' passen.

Impressie van onze vloeren

  • tapijttegel kopen advies
  • tapijttegel kopen bestellen
  • tapijttegel kopen expert
  • tapijttegel kopen kantoor
  • tapijttegel kopen leverancier

Kantoorfloor online

Op Kantoorfloor.nl kunt u ons volledige assortiment tapijttegels bekijken. Tevens kunt u zonder verplichtingen stalen toevoegen waardoor u online een offerte kunt bekijken voor tapijttegel kopen. Had u graag meer informatie gewild, wilt u een afspraak maken of heeft u vragen omtrent tapijttegel kopen? Neem dan contact met ons op, wij zijn bereikbaar via e-mail en telefoon.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!