Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Tapijttegel leverancier

Een grote variatie aan dessins

Bij Kantoorfloor kunt u kiezen uit een ruime variatie aan stalen en merken, een grote variatie aan dessins ligt voor u klaar. In ons assortiment treft u merken als Interfloor, Desso en Forbo aan. Bekijk bijvoorbeeld eens Interface Biosfera Bouclé dat vervaardigd wordt uit gerecycled materiaal. Of de Forbo Arran, een klassiek design dat in een modern jasje is gestoken. Wilt u een tapijttegel leverancier die hoge kwaliteit levert? Het assortiment dat wij aanbieden bestaat volledig uit hoogwaardige producten die allen voldoen aan de kwaliteit- en milieueisen.

Kantoorfloor als tapijttegel leverancier

Kantoorfloor is al vele jaren actief als tapijttegel leverancier en daarmee uitgegroeid tot een bekende tapijtleverancier. Mede dankzij deze kennis kunnen onze adviseurs u altijd van een doordacht advies voorzien. De adviseurs zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends in de branche. Ons assortiment wordt dan ook regelmatig aangevuld met nieuwe dessins.

Impressie van onze vloeren

  • tapijttegel leverancier advies
  • tapijttegel leverancier bestellen
  • tapijttegel leverancier expert
  • tapijttegel leverancier kopen
  • tapijttegel leverancier selecteren

De Kantoorfloor website

Op de Kantoorfloor website kunt u ons volledige assortiment tapijttegels bekijken. Tevens kunt u zonder verplichtingen stalen toevoegen waardoor u online een offerte kunt bekijken. Wilt u graag meer informatie omtrent producten, merken of Kantoorfloor als tapijttegel leverancier? Neem dan contact met ons op, wij zijn maandag t/m vrijdag dagelijks bereikbaar via e-mail en telefoon.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!