Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Tapijttegels

Tapijttegels

Geschiedenis van tapijttegels

 De tapijttegel is bedacht door Petrus Johannes van Heugten en werd in 1958 voor het eerst op de markt gebracht. In 1950 begon Van Heugten zelf te experimenteren met vilttapijt. Dit eerste tapijt was een geverfd juten weefsel met een vilten onderlaag. Of hij het bewust heeft gedaan of in een opwelling, niemand weet het meer, maar in ieder geval draaide hij het geheel plotseling om: jute kwam onder te liggen en het vilt werd de bovenlaag. Eind 1952 werden de eerste tapijten, nog op rollen, volgens dit procedé op de markt gebracht. Met innovatieve en praktische oplossingen en kwalitatief hoogwaardige producten zette Heuga al in de jaren 60 de toon op het gebied van tapijttegels en designvloeren. 

Tapijttegels

Voordelen van tapijttegels

Tapijttegels bestaan vandaag de dag in vele uitvoeringen, maten en kleuren. Voor ieder kantoor en iedere huisstijl zijn er tapijttegels verkrijgbaar. Het grootste voordeel ten opzichte van kamerbreed tapijt  is de flexibiliteit die je hebt met tapijttegels. De mogelijkheid om één of meerdere tegels te vervangen wanneer er vlekken of beschadigingen in zijn gekomen of tegels aan te helen  wanneer uw kantoor een andere indeling krijgt en er systeemwanden worden verwijderd of verplaatst. Nooit meer uw kantoor volledig uithuizen! Wanneer uw tapijttegels aan vervanging toe zijn kan tijdens deze werkzaamheden het meubilair gewoon in de ruimtes blijven staan.

Impressie van onze vloeren

  • tapijttegels bestellen
  • tapijttegels bestellen Kantoorfloor
  • tapijttegels bestellen kwaliteit
  • tapijttegels bestellen laten leggen
  • tapijttegels bestellen advies

Leggen van KantoorFloor tapijttegels

Tapijttegels leggen blijft een vak apart. Onderstaand enkele punten waar u op moet letten

  • Controle en voorbereiding van de vloeroppervlakken. Zorg er ten allen tijden voor dat uw vloer droog, egaal en drukvast is.
  • In koude en vochtige perioden moet de tapijttegel  minimaal 24 uur acclimatiseren  binnen de omgeving waar het gelegd moet worden. Pas daarna kunt u met de verwerking beginnen. Een werktemperatuur van tenminste 15°C is noodzakelijk
  • Instaleer nooit tapijttegels op ondertapijt of bestaand tapijt.
  • Gebruik altijd anti slip lijm.

Met nadruk willen wij er hier op wijzen dat u de tapijttegels zoals bij u afgeleverd, altijd eerst moet controleren, voordat u tot verwerking overgaat.

KantoorFloor heeft de gehele tapijttegel collectie van Desso, Modulyss, Interface en Forbo online. U kunt alle kleuren online bekijken of er een staal van bestellen en het echt voelen. Door onder de button “Online Offerte”  uw benodigde oppervlakte in te vullen kunt u direct  zien wat het u gaat kosten. Tevens bestaat er de mogelijkheid het inclusief het verwerken te laten berekenen. Klik HIER voor alle collecties.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!