Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Tapijttegels bestellen

Tapijttegels voor iedere ruimte

Of u nu een ingetogen vergaderzaal, een modern kantoor of een trendy kantine wilt voorzien van tapijttegels, alle stijlen, soorten en maten vindt u in ons assortiment! Ook bieden de tapijttegels de mogelijkheid tot mixing en matching, hiermee wordt iedere vloer persoonlijk en uniek. Tapijt en tapijttegels zijn zeer geschikt voor kantoorruimtes wegens de geluiddempende eigenschappen. Wij bieden tapijttegels in een breed scala aan kleuren en dessins. 

Dé expert

Ons assortiment is helemaal up to date. Onze vloeren zijn voorzien van de nieuwste technologieën, deze volgen wij namelijk op de voet. Zo beschikken wij in ons assortiment over tapijttegels die de lucht zuiveren en over vloerbedekkingen geheel gemaakt van duurzaam en natuurlijk materiaal. Met onze 25 jaar ervaring in kantoorvloeren zijn wij inmiddels een echte expert te noemen. Tapijttegels bestellen? Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een advies op maat.

Impressie van onze vloeren

  • tapijttegels bestellen
  • tapijttegels bestellen Kantoorfloor
  • tapijttegels bestellen kwaliteit
  • tapijttegels bestellen laten leggen
  • tapijttegels bestellen advies

Bij ons tapijttegels bestellen

Tapijttegels bestellen bij KantoorFloor geeft u garantie op vakmanschap. De tapijttegels worden vakkundig geïnstalleerd en laten de ruimte altijd netjes achter. Uiteraard kunnen wij u ook helpen met het verwijderen van oude vloerafwerking, het egaliseren van de ondergrond of het schuren van de lijmresten. Deze vallen niet onder de prijsstelling in een normale factuur. 

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!