In verband met Tweede Pinksterdag zijn wij maandag 20 mei 2024 gesloten.
Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Tapijttegels in Amsterdam

Diverse tapijttegels in Amsterdam

Heeft uw bedrijfsruimte een nieuwe uitstraling nodig? Bent u van plan om tapijttegels in uw kantoorruimte in Amsterdam te gaan leggen? Als bewezen vloerspecialist kan KantoorFloor u hierbij helpen. Bij ons heeft u keuze uit talloze designs en kleuren van diverse tapijtegel-merken. Al onze tapijttegels zijn duurzaam en daarnaast slijtvast. Onze adviseurs helpen u met de keuze voor de perfecte tapijttegel voor uw kantoor in Amsterdam.

Prijzen van tapijttegels in Amsterdam

De levensduur en de uitstraling van tapijttegels hangt af van de maten, soort stof en de manier waarop de vloer gelegd is. Binnen ons assortiment hebben wij tapijttegels in verschillende prijssegmenten. Op deze manier krijgt iedereen de mogelijkheid om perfecte tapijttegels aan te schaffen. U vind bij ons  tapijttegels tussen de 18 en 47 euro.

Tapijttegels in Amsterdam

Tapijttegels laten leggen in Amsterdam

Het leggen van tapijttegels is geen makkelijk klusje. Vaak kost het veel energie en tijd. Als ervaren vloerspecialist kunnen wij u helpen bij het leggen van tapijttegels. Voordat wij bij uw kantoor in Amsterdam aan het werk gaan, willen wij graag langs komen. Ons team wilt graag van te voren uw ruimte bekijken om met onze nieuwe software de benodigde berekeningen maken. Vervolgens kunnen wij een passende offerte opstellen.

Dan kunnen wij aan de slag met het leggen! Onder tapijttegels laten legen verstaan wij het leveren en leggen inclusief lijm. Tevens wordt het snijafval door ons team afgevoerd.

Vloeradvies bij KantoorFloor

Heeft u vragen over onze tapijttegels? Wilt u uw nieuwe tapijttegels in Amsterdam laten leveren en door onze ervaren vloerspecialisten laten leggen? Neem dan contact op met ons. Onze adviseurs helpen u graag met de keuze van tapijttegels. KantoorFloor is via de telefoon en via de e-mail bereikbaar. Samen vinden wij de passende tapijttegels voor uw kantoor in Amsterdam.

  • Tapijttegels in Amsterdam
  • Tapijttegels in Amsterdam
  • Tapijttegels in Amsterdam
  • Tapijttegels in Amsterdam
  • Tapijttegels in Amsterdam

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!