In verband met Tweede Pinksterdag zijn wij maandag 20 mei 2024 gesloten.
Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Tarkett prijs

Tarkett bij KantoorFloor

KantoorFloor heeft binnen het assortiment vijf merken, waaronder Tarkett. Tarkett is als bedrijf in 1886 opgericht en biedt al jarenlang perfecte vloeroplossingen. Zo kunt u een passende vloer van het merk Tarkett voor verschillende branches vinden, zowel retail, gezondheidszorg als onderwijs en horeca. De vloerbedekking van Tarkett is niet alleen rijk in design en kleur, maar daarnaast milieuvriendelijk, waardoor de impact op het milieu geminimaliseerd is. Hebben we uw interesse gewekt? Bij KantoorFloor helpen we graag in uw keuze van een Tarkett vloerbedekking.

Tarkett vloerbedekking prijs

Van invloed op de prijs van Tarkettt is het kleurgebruik, gebruik van design elementen en unieke prints. KantoorFloor biedt u diverse Tarkett collecties in verschillende prijsklassen. Zo kunt u op de website van KantoorFloor uw droom vloerbedekking voor verschillende prijzen vinden en slaagt u altijd! Een vloer van Tarkett vindt u bij ons voor 18 euro, maar er zijn ook vloeren van Tarkett die in een hoger prijssegment vallen.

Tarkett kantoorvloer prijs

Ondersteuning met het leggen van Tarkett

Het leggen van vloeren behoort niet tot de makkelijkste taken. Vaak kost het leggen van vloerbedekking veel tijd en energie. Wij als vloerspecialist begrijpen dit als geen ander en ontlasten u graag. Uw nieuwe vloerbedekking van Tarkett kan door ons team in uw bedrijfsruimte snel, moeiteloos en perfect passend worden gelegd.

Vloerbedekkingadvies van KantoorFloor

Bent u op zoek naar een nieuwe vloerbedekking en bent u wellicht geïnteresseerd in het merk Tarkett? KantoorFloor als ervaren vloerspecialist kan u hierbij helpen. We hebben ervaren medewerkers in dienst met actuele kennis, die u kunnen ondersteunen met het vinden van een passende Tarkett vloerbedekking.

Wilt u meer informatie over vloeren van Tarkett? Heeft u wellicht een vraag over het leggen van vloerbedekking? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons zowel bellen als een e-mail sturen. KantoorFloor helpt u graag!

  • Tarkett prijs
  • Vloerbedekkingadvies van KantoorFloor
  • Het leggen van Tarkett
  • Tarkett vloerbedekking prijs
  • Tarkett kantoorvloer

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!