Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Tarkett vinylstroken

Ons assortiment Tarkett vinylstroken

Vinylvloeren hebben verschillende eigenschappen. Afhankelijk van waar u naar op zoek bent kunt u een vinylvloer uitzoeken die de door u gewenste eigenschappen bevat. Hierbij kunt u o.a. denken aan slijtvastheid, weerstand tegen indrukkingen, recyclebaar of met een unieke oppervlakte behandeling voor eenvoudig onderhoud met minder schoonmaakmiddelen.
Het assortiment Tarkett vinylstroken van Kantoorfloor omvat een uitgebreide selectie dessins. Daarnaast bieden wij ook vinylbanen- en tegels aan. Tarkett is een merk dat al jarenlang garant staat voor stijlvolle ontwerpen van hoge kwaliteit. Of zoals zij zelf zeggen 'We offer the ultimate flooring experience.'  

Zeeën van Inspiratie

De ID Inspiration serie bestaat uit Tarkett vinylstroken in vele verschillende dessins. U kunt eindeloze design mogelijkheden creëren om de beleving in de ruimte naar uw hand te zetten. Bekijk bijvoorbeeld eens de Tarkett Inspiration 70 stroken 20X122. In totaal zijn er meer dan 75.000 verschillende combinaties mogelijk. Bekijk ook eens de Tarkett Selection Wood 40 tegels. Dit Tarkett vinyl is dankzij zijn design, flexibiliteit en duurzaamheid een uitstekende keuze voor zowel huishoudelijke- als voor commerciële ruimten.

Bekijk ons assortiment Tarkett vinylstroken online of plan een afspraak in met KantoorFloor. Wij zijn maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar voor vragen en het inplannen van afspraken.

Impressie van onze vloeren

  • tarkett vinylstroken
  • tarkett vinylstroken kopen
  • tarkett vinylstroken bestellen
  • tarkett vinylstroken laten leggen
  • tarkett vinylstroken kantoorfloor

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!