Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Vinyl Banen Bestellen

Verschillende soorten vinyl banen

Vinyl banen zijn er in verschillende soorten met diverse eigenschappen. Het is daarom goed om te zoeken naar vinyl banen die zowel met het design in de ruimte passen als die met de eigenschappen aansluiten op het geen waar u naar opzoek bent. Voorbeelden van criteria waarop u kunt selecteren zijn de slijtvastheid, de weerstand tegen indrukkingen en de duurzaamheid van de vinyl banen. De meeste vinyl banen beschikken over een toplaag waardoor de stroken goed beschermd zijn tegen slijtage. Dit type vloer kan dus jaren mee! Alle vinyl banen zijn geluiddempend en geleiden warmte. De juiste vinyl banen bestellen is soms een lastige taak. Dat begrijpen wij maar al te goed. Onze experts staan daarom voor u klaar om al uw vragen over vinyl banen te beantwoorden. Neem hier contact op met een van onze experts en laat u vrijblijvend informeren.

Mogelijkheden in design

De vloeren zijn te bestellen in diverse kleuren en tinten. Iedere ruimte kan met vinyl banen de uitstraling krijgen waarnaar u opzoek bent. Van vloeren met natuurtinten zoals een hout print of een stenen print (nauwelijks te onderscheiden van een echte houten of stenen vloer) tot kleuren die de zomer in uw kantoor brengen. KantoorFloor staat bekend om de ruime variatie in dessins en een breed scala aan kleuren. De vinyl banen die wij aanbieden in ons assortiment zijn van de merken; DLW Flooring, Forbo en Tarkett. Klik hier voor het complete aanbod.

Impressie van onze vloeren

  • vinyl banen bestellen
  • vinyl banen bestellen kantoorfloor
  • vinyl banen bestellen advies
  • vinyl banen bestellen kwaliteit
  • vinyl banen bestellen laten leggen

Onze service

Vinyl banen bestellen bij KantoorFloor biedt u garantie op een uitstekende service. Wij assisteren u graag bij het maken van de juiste keuze. Wij installeren de vloer vakkundig in uw kantoor en laten de werkplaats altijd netjes achter. Naast de vinyl banen zijn er ook vinyl stroken en tegels in het assortiment opgenomen. Daarnaast verkopen wij ook tapijt en linoleum vloeren. Overweegt u vinylbanen te bestellen en bent u benieuwd naar de kosten? Voeg het gewenste product uit ons assortiment toe in uw winkelwagen en bereken eenvoudig wat de totale kosten van uw ruimte zouden worden.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!