Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Vinyl banen kopen

Verschillende soorten vinyl banen

Vinyl banen zijn er in verschillende soorten met ieder hun eigen eigenschappen. Het is daarom goed om te zoeken naar vinyl banen die zowel op het gebied van design, als op basis van eigenschappen in uw kantoorruimte passen. De eigenschappen van de vinylbanen lopen zeer uiteen. Voorbeelden van criteria waarop u kunt selecteren zijn de slijtvastheid, de weerstand tegen indrukkingen en de duurzaamheid van de banen. De meeste vinyl banen beschikken over een toplaag waardoor de stroken goed beschermd zijn tegen slijtage, hierdoor kunnen deze typen vloeren jaren mee. Alle vinyl banen zijn geluiddempend en geleiden warmte. De juiste vinyl banen bestellen is soms een lastige taak. Dat begrijpen wij maar al te goed, daarom staan onze experts voor u klaar om al uw vragen over vinyl vloeren te beantwoorden. U kunt hier contact opnemen met een van onze experts en u vrijblijvend laten informeren.

Mogelijkheden in design

De vloeren zijn te bestellen in verschillende kleuren en tinten, iedere ruimte kan met vinyl banen de uitstraling krijgen waarnaar u opzoek bent. Van vloeren met natuurtinten zoals een hout of een stenen print (nauwelijks te onderscheiden van een echte houten of stenen vloer), tot kleuren die de zomer in uw kantoor brengen. KantoorFloor staat bekend om haar ruime variatie in dessins en een breed scala aan beschikbare kleuren. De vinyl banen die wij aanbieden in ons assortiment zijn van de merken; DLW Flooring, Forbo en Tarkett. Deze toonaangevende merken behoren tot de top van het vinylaanbod en laten uw ruimtes er prachtig uitzien.

Impressie van onze vloeren

  • vinyl banen kopen

Onze service

Vinyl banen bestellen bij KantoorFloor biedt u garantie op een uitstekende service. Wij assisteren u graag bij het maken van de juiste keuze. Wij installeren de vloer vakkundig in uw kantoor en laten de werkplaats altijd netjes achter. Op onze website is het volledige assortiment te zien. Naast de vinyl banen zijn er ook vinyl stroken en tegels in het assortiment opgenomen. Daarnaast verkopen wij ook tapijt en linoleum vloeren. Overweegt u vinylbanen te bestellen en bent u benieuwd naar de kosten? Voeg het staaltje dat u wilt dan toe aan de boodschappenkar en bereken in de boodschappenkar eenvoudig op welk bedrag u uit zou komen.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!