Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Vinyl expert

Waarom vinyl?

Vinyl vloer is in te delen in homogeen en heterogeen, banen of stroken. Heterogeen vinyl heeft vele mogelijkheden op het gebied van prints. Dit voordeel zorgt ervoor dat de mogelijkheden van deze ondergrond bijna eindeloos zijn. Twee lagen (een slijtlaag en een onderhoud laag) zorgen ervoor dat de print van een goede beschrerming geniet. De vinyl vloer slijt daarom minder snel waardoor u zo lang mogelijk van de vloer kunt genieten. Homogeen vinyl heeft weer als voordeel dat het wordt vervaardigd uit een compact blok vinyl. Het productieproces dat bij Homogeen vinyl wordt gebruikt zorgt voor een poriënvrij oppervlak.

Vinyl expert Kantoorfloor

Welke vloer het meest geschikt is voor uw pand is afhankelijk van de eigenschappen waar de vloer voor u aan dient te voldoen. Zo heeft een waterdichte vloer natuurlijk andere eigenschappen als een slipvaste vloer en verschillen onderling ook de dessins. Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van vinyl vloeren, waardoor u bij de Vinyl Expert altijd wel een geschikte vloer vindt.
Ons assortiment vinyl vloeren kunt u hier op onze site bekijken. Door ons grote aanbod,kan het zijn dat u professioneel advies wilt krijgen, of antwoord op enkele vragen wilt. Dat is natuurlijk geen probleem. Voor vrijblijvend professioneel advies kunt u eenvoudig een afspraak maken met KantoorFloor. Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar voor vragen of het inplannen van een afspraak. 

Impressie van onze vloeren

  • vinyl expert
  • vinyl expert advies
  • vinyl expert bestellen
  • vinyl expert kiezen
  • vinyl expert kopen

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!