Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Vinyl op kantoor

Vinyl als beste optie

Een vinyl vloer heeft op bepaalde vlakken veel voordelen ten opzichte van tapijt of een ander oppervlak, ook voor gebruik in een kantoor. Afhankelijk van de eisen die u aan een vloer stelt, zou het dus kunnen dat een vinyl vloer voor u de beste optie is. Uiteraard staan onze adviseurs klaar om u te helpen bij het maken van deze keuze, ook kunnen zij u helpen bij het kiezen van een bepaald type vinyl vloer aan de hand van de eisen die u aan uw vloer stelt.

Enkele voordelen van vinyl op kantoor:

  • Weinig onderhoud en lange levensduur. In tegenstelling tot tapijt is vinyl eenvoudig schoon te maken en te houden. Bovendien is het materiaal zeer slijtvast, en gaat het dus lang mee. 
  • Geluiddempend. Is uw pand gehorig, of wilt u simpelweg het geluid door heen en weer lopende mensen, schuivende stoelen, etc. minimaliseren? Dan biedt vinyl uitkomst. Vinyl bevat namelijk een dun schuimlaagje, waardoor alles wat normaliter geluid veroorzaakt deels gedempt wordt. 
  • Veel opties voor een lage prijs. Vinyl is een kunststof, waardoor alle kleuren en patronen in feite mogelijk zijn. Zo zijn er vinyl vloeren beschikbaar met hout-, parket- of natuursteenpatroon, die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Dit alles natuurlijk voor de aantrekkelijke, lage prijs van kunststof.

Impressie van onze vloeren

  • vinyl op kantoor
  • vinyl op kantoor
  • vinyl op kantoor
  • vinyl op kantoor
  • vinyl op kantoor

Vinyl op kantoor van KantoorFloor

KantoorFloor heeft een groot assortiment van vinylvloeren in alle denkbare kleuren en patronen, uiteraard allemaal tegen een scherpe prijs. Ons gehele assortiment is online te vinden, maar u kunt ook vrijblijvend een afspraak met ons maken, zodat u op uw eigen locatie met één van onze adviseurs een goede keuze kunt maken.
KantoorFloor heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het aanleggen van vloeren, dus bij ons bent u verzekerd van vakwerk. Op onze site is alle benodigde informatie te vinden, maar als u nog vragen heeft, of een afspraak wilt maken, kunt u telefonisch contact met ons opnemen. 

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!