Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Vinyl ondergrond op kantoor

Toepassingen van vinyl

Een vinyl ondergrond is voor veel ruimtes beter geschikt dan tapijt of een ander oppervlak, dus wellicht ook voor gebruik in uw kantoor. Afhankelijk van de eisen die u aan een ondergrond stelt, zou het dus kunnen dat een vinyl ondergrond voor u de beste optie is. Uiteraard staan onze adviseurs klaar om u te helpen bij het maken van een eventuele keuze voor vinyl, en ook kunnen zij u helpen bij het kiezen van de juiste soort vinyl, aangezien de eigenschappen sterk kunnen verschillen.

Vinyl ondergrond van KantoorFloor

KantoorFloor heeft een groot assortiment van vinyl ondergronden in alle denkbare kleuren en patronen, uiteraard allemaal tegen een scherpe prijs. Ons gehele assortiment is op onze site te vinden, maar mocht u face-to-face willen spreken met een van onze adviseurs, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Wij komen graag bij u op locatie langs.
KantoorFloor heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het aanleggen van vloeren, dus bij ons bent u verzekerd van vakwerk. Op onze site is alle benodigde informatie te vinden, maar als u nog vragen heeft, of een afspraak wilt maken, kunt u telefonisch contact met ons opnemen. 

Impressie van onze vloeren

  • vinyl ondergrond kantoor
  • vinyl ondergrond kantoor kopen
  • vinyl ondergrond kantoor bestellen
  • vinyl ondergrond kantoor advies
  • vinyl ondergrond kantoor kantoorfloor

Enkele voordelen op een rijtje:

  • Geluiddempend. Is uw pand gehorig, of wilt u simpelweg het geluid door heen en weer lopende mensen, schuivende stoelen, etc. minimaliseren? Dan biedt vinyl vaak uitkomst. Bepaalde types vinyl bevatten namelijk een dun schuimlaagje, waardoor alles wat normaliter geluid veroorzaakt deels gedempt wordt. 
  • Veel opties voor een aantrekkelijke prijs. Vinyl is een kunststof, waardoor alle kleuren en patronen in feite mogelijk zijn. Zo zijn er vinyl ondergronden beschikbaar met hout-, parket- of natuursteenpatroon, die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Dit alles natuurlijk voor de aantrekkelijke, lage prijs van kunststof. Zo kan een vinyl ondergrond een bepaalde sfeer of uitstraling aan een ruimte geven. 
  • Weinig onderhoud en lange levensduur. In tegenstelling tot tapijt is vinyl eenvoudig schoon te maken en te houden. Bovendien is het materiaal zeer slijtvast, en gaat het dus lang mee. Een vinyl ondergrond op kantoor aanleggen is dus in feite een eenmalige investering.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!