Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Vinyl specialist

Waarom een vinyl vloer?

Vinyl vloeren kunnen worden onderverdeeld in homogeen en heterogeen, banen of stroken. Heterogeen vinyl biedt een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van prints. Dit voordeel zorgt ervoor dat de mogelijkheden van deze ondergrond bijna eindeloos zijn. Twee lagen (een slijtlaag en een onderhoud laag) bieden een solide bescherming aan de print. Dankzij deze lagen slijt een vinyl vloer minder snel en kunt u langer van een mooie vloer genieten. Homogeen vinyl heeft haar speciale productieproces als voordeel. De vloer wordt vervaardigd uit een compact blok vinyl. Deze basis zorgt ervoor dat een Homogene vinyl vloer een prachtig poriënvrij oppervlak bevat.

Vinyl specialist Kantoorfloor

''De geschikte vloer'' is voor ieder pand anders. Dit is afhankelijk van de eisen die u aan de vloer stelt. Zo heeft een waterdichte vloer natuurlijk andere eigenschappen als een slipvaste vloer en verschillen onderling ook de dessins. Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van vinyl vloeren. Daardoor kunt u bij de Vinyl specialist altijd wel een geschikte vloer vinden.
Ons assortiment vinyl vloeren kunt u online bekijken. Voor vrijblijvend professioneel advies kunt u eenvoudig een afspraak maken met Kantoorfloor. Iedere werkdag is vinyl specialist Kantoorfloor tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar. Bel ons voor het stellen van vragen of het inplannen van een afspraak, wij staan u graag te woord. 

Impressie van onze vloeren

  • vinyl specialist
  • vinyl specialist advies
  • vinyl specialist bestellen
  • vinyl specialist kiezen
  • vinyl specialist kopen

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!