Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Vinyl tegel leverancier

Onze vinyl tegels online bekijken

Kantoorfloor heeft een breed assortiment dat u online kunt bekijken. Al onze producten zijn geselecteerd op kwaliteit en ieder model is in verschillende mooie kleurendessins beschikbaar. Bekijk bijvoorbeeld eens Forbo Allura Abstract, een vloer waarmee u een echt statement maakt. Met deze vinyltegels kunt u een gebied van uw vloer extra laten opvallen. Dit product is verkrijgbaar in 18 kleuren. Ook de Tarkett Tapiflex Excellence 65 tegels zijn bij ons verkrijgbaar. De vloer is extra slijtvast en daarmee een gewilde ondergrond in de gezondheidszorg, het onderwijs, ouderenzorg, detailhandel en recreatie.

Vinyl tegel leverancier Kantoorfloor

Vinyl tegels zijn een populaire ondergrond voor gebouwen waar de vloer intensief gebruikt wordt. De tegels zijn vaak erg sltijvast waardoor de vloer mooi blijft en u hier extra lang van kunt genieten. Daarnaast reduceren de tegels het contactgeluid van iedere stap. De dessins die wij aanbieden zijn te bezichtigen op de website en allen voorzien van productinformatie.
Bekijkt u hier ons assortiment vinyl tegels en stroken. Indien u graag een vrijblijvend professioneel advies wilt kunt u een afspraak met ons maken. Vinyl tegel leverancier Kantoorfloor is iedere werkdag tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar. Bel ons voor het stellen van vragen of het inplannen van een afspraak, wij staan u graag te woord.

Impressie van onze vloeren

  • vinyl tegel leverancier
  • vinyl tegel leverancier advies
  • vinyl tegel leverancier bestellen
  • vinyl tegel leverancier kantoorfloor
  • vinyl tegel leverancier kiezen

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!