In verband met Tweede Pinksterdag zijn wij maandag 20 mei 2024 gesloten.
Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Vinyltegels bestellen

Verschillende soorten Vinyltegels bestellen

Ieder soort vinyltegel heeft andere eigenschappen. Het is daarom goed om te zoeken naar vinyltegels die op uw wensen aansluiten en natuurlijk passen in de ruimte. De eigenschappen van de tegels lopen zeer uiteen. Voorbeelden van criteria waarop u kunt selecteren zijn de slijtvastheid, de weerstand tegen indrukkingen en de duurzaamheid van de tegel. Ook bieden wij vinyltegels met een unieke coating, waardoor deze eenvoudig schoongemaakt kunnen worden. Alle vinyltegels zijn geluiddempend en geleiden warmte. De juiste vinyltegels bestellen is soms een lastige taak, dat begrijpen wij maar al te goed. Onze experts staan daarom voor u klaar om al uw vragen over vinyltegels te beantwoorden. Neem hier contact op met een van onze experts en laat u vrijblijvend informeren.

Mogelijkheden in design

Door ruime variatie in dessins en een breed scala aan kleuren heeft u met vinyltegels eindeloze ontwerpmogelijkheden. Wij bieden bijvoorbeeld vinyltegels met natuurtinten zoals een stenenvloer voor een zachte uitstraling, een kleurige vloer met kunstzinnige patronen waar men energie van krijgt of vinyltegels die niet te onderscheiden zijn van een echte houten vloer. Kortom, de mogelijkheden zijn oneindig. De vinyltegels die wij aanbieden in ons assortiment zijn van de merken; DLW Flooring, Forbo en Tarkett.

Impressie van onze vloeren

  • vinyl tegels bestellen
  • vinyl tegels bestellen kantoorfloor
  • vinyl tegels bestellen advies
  • vinyl tegels bestellen laten leggen
  • vinyl tegels bestellen kwaliteit

Vinyltegels bestellen bij Kantoorfloor

Vinyltegels bestellen bij KantoorFloor geeft u garantie op een goede service. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze voor uw aankoop. Wij monteren de vloer vakkundig in uw kantoor en laten de werkplaats netjes achter. Op onze website is ons volledige assortiment te zien. Ook vindt u op onze website een handige rekentool waarmee u vrijblijvend kunt berekenen hoeveel een bepaalde vloer voor uw ruimte zou kosten. Deze tool vindt u in de winkelwagen en kunt u gebruiken na het toevoegen van de vloer die u zou willen hebben. 

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!