Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Vinyl vloer kopen

Twee soorten vinyl

Er zijn vele verschillende soorten vinyl vloer, we kunnen vinyl vloer indelen in homogeen en heterogeen, banen of stroken. Homogene vinylvloerbedekking bestaat uit een laag vinyl waarin weinig vulstoffen zijn verwerkt. Heterogene vinylvloerbedekking is opgebouwd uit meerdere lagen.
Homogeen vinyl heeft als voordeel dat het wordt gemaakt van een compact blok vinyl. Hieruit worden tegels gesneden welke een extreem hoge en uniforme dichtheid hebben. Het oppervlak is dankzij dit unieke productieproces vervolgens poriënvrij. Met homogene vinylvloeren is er dus minder variatie mogelijk, maar dit wordt goedgemaakt door de langere levensduur. 

Heterogeen vinyl

Eén van de belangrijkste voordelen van heterogeen vinyl is de grote mogelijkheden op het gebied van prints. Deze mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Van een natuurgetrouwe houten vloer tot een kleurrijke fantasieprint, er is heel veel mogelijk. De print wordt beschermd door een tweetal lagen, de slijtlaag en de onderhoud laag. Door deze lagen slijt de vinyl vloer minder snel waardoor u er langer van kunt genieten.

Impressie van onze vloeren

  • vinyl vloer kopen advies
  • vinyl vloer kopen bestellen
  • vinyl vloer kopen kantoorfloor
  • vinyl vloer kopen leverancier
  • vinyl vloer kopen selecteren

Welke vinyl vloer kan ik het beste kopen?

Welke vloer zich het beste leent voor uw situatie is volledig afhankelijk van de eisen die u stelt aan de ruimte waar u de vinyl vloer wilt laten leggen. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan een waterdichte vloer? Of is de akoestiek voor u juist belangrijk? Of bent u op zoek naar een slipvaste vloer? Er zijn vele mogelijkheden, voor meer informatie daarover kunt u terecht bij onze adviseurs.

Bekijk ons assortiment vinyl vloer online of maak een afspraak met KantoorFloor. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar voor vragen of het inplannen van afspraken.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!