Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Vinyl vloerbedekking

Soorten vinyl vloerbedekking

Er zijn vele verschillende soorten vinyl vloerbedekking, we kunnen vinyl vloer indelen in homogeen en heterogeen, banen of stroken. Heterogene vinyl vloerbedekking is opgebouwd uit meerdere lagen, waar homogene vinyl vloerbedekking bestaat uit een laag vinyl waarin weinig vulstoffen zijn verwerkt.
Welke vloer het meest geschikt is voor uw pand is volledig afhankelijk van de eisen die u stelt aan de ruimte waarin de vinyl vloerbedekking komt te liggen. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan een waterdichte vloer? Of is de akoestiek bepalend? Of bent u juist op zoek naar een volledig slipvaste vloer? Er zijn allerlei mogelijkheden, indien u hier meer informatie over wilt inwinnen kunt u terecht bij onze adviseurs. 

Heterogeen en homogeen

Eén van de belangrijkste voordelen van heterogeen vinyl is de bijna eindeloze hoeveelheid mogelijkheden op het gebied van prints. De mogelijkheden strekken zich van een natuurgetrouwe houten vloer tot een sprekende fantasieprint, er is ontzettend veel mogelijk. De print wordt beschermd door een tweetal lagen, de slijtlaag en de onderhoud laag. Deze lagen zorgen ervoor dat de vinyl vloerbedekking minder hard slijt en met de juiste middelen goed schoon te houden is.
Homogeen vinyl heeft met haar unieke productieproces als voordeel dat het wordt gemaakt van een compact blok vinyl. Uit dit blok worden tegels gesneden welke een extreem hoge en uniforme dichtheid hebben, en daarbij ook nog poriënvrij zijn. Met homogeen vinyl is minder variatie mogelijk dan met heterogeen vinyl, maar de langere levensduur en duurzaamheid maakt dat weer goed. We adviseren u graag over welk type vinyl het beste aansluit op uw wensen.

Impressie van onze vloeren

  • vinyl vloerbedekking advies
  • vinyl vloerbedekking bestellen
  • vinyl vloerbedekking expert
  • vinyl vloerbedekking kopen
  • vinyl vloerbedekking leverancier

Neem contact op

Bekijk op de KantoorFkloor website ons assortiment vinyl vloerbedekking online. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar voor het stellen van vragen, of het inplannen van afspraken.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!