Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Vinylstroken bestellen

De toepassing van vinylstroken

De eigenschappen die vinylvloeren bevatten lopen uiteen. Aan de hand van de eigenschappen waar u naar op zoek bent kunt u een vinylvloer selecteren. Voorbeelden van eigenschappen zijn de slijtvastheid, weerstand tegen indrukkingen of de mate waarin de vloer recyclebaar is. Ook bieden wij vloeren aan met een unieke oppervlakte behandeling zodat deze eenvoudig onderhouden kunnen worden met minder schoonmaakmiddelen.
Op Kantoorfloor.nl vindt u een uitgebreid assortiment vinylstroken van Tarkett, Forbo en DLW Flooring. U kunt eindeloos dessins en kleuren combineren om de inrichting van uw pand volledig naar wens te maken. Onze adviseurs staan bovendien altijd klaar om u van advies te voorzien. Zij zijn ervaren in het uitzoeken van een vloer die de ruimte optimaal presenteert. Daarnaast kennen zij het assortiment natuurlijk beter dan wie dan ook. 

Vinylstroken bestellen

DLW Flooring Scala Wood PVC omvat vrijwel het hele scala van natuurlijke houtsoorten. En naast klassieke houttinten zijn er vele rustieke dessins. Deze laatstgenoemde dessins zijn door de speciale afwerking, in combinatie met het grote formaat, nauwelijks van het originele materiaal te onderscheiden. Maar wanneer uw vloeren, of gebieden daarvan, moeten opvallen komt u terecht bij Forbo Allura Abstract. Een prachtig opvallend design dat direct uw aandacht trekt. Deze vloer is bovendien zeer goed te combineren met de andere modellen die Forbo u te bieden heeft. Zo kunt u een stijlvolle, opvallende vloer in uw kantoor leggen.
Bekijk ons assortiment vinylstroken online of plan een afspraak in met KantoorFloor. Wij kunnen telefonisch uw vragen beantwoorden, of bij u langs komen om bijvoorbeeld een aantal voorbeelden te tonen. Maandag t/m vrijdag kunt u Kantoorfloor telefonisch bereiken.

Impressie van onze vloeren

  • vinylstroken bestellen
  • vinylstroken bestellen kantoorfloor
  • vinylstroken bestellen voor kantoor
  • vinylstroken bestellen vloerbedekking
  • vinylstroken bestellen kwaliteit

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!