In verband met Tweede Pinksterdag zijn wij maandag 20 mei 2024 gesloten.
Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Vinylstroken kopen

Het selectieproces

De eigenschappen waarover onze verschillende vinylvloeren beschikken, lopen sterk uiteen. Afhankelijk van de eigenschappen waar u naar op zoek bent, kunt u bij ons de beste vinylvloer selecteren. Voorbeelden van deze eigenschappen zijn de slijtvastheid, weerstand tegen indrukkingen of de mate waarin de vloer recyclebaar is. Ook bieden wij vloeren aan met een unieke oppervlaktebehandeling zodat deze eenvoudiger onderhouden en schoongemaakt kunnen worden.
Op Kantoorfloor.nl vindt u een uitgebreid assortiment, u kunt vinylstroken kopen van Tarkett, Forbo en DLW Flooring. Uiteraard staan onze adviseurs klaar om u te assisteren bij het kiezen van die ene juiste vloer. Zij zijn zeer ervaren in het uitzoeken van de vloer die uw ruimte optimaal zal presenteren, en qua eigenschappen het beste aansluit bij uw wensen. Daarnaast kennen zij ons assortiment natuurlijk beter dan wie dan ook.

Vinylstroken kopen

DLW Flooring Scala Wood PVC omvat vrijwel het hele scala van natuurlijke houtsoorten. En naast klassieke houttinten zijn er vele rustieke dessins. Deze laatstgenoemde dessins zijn door de speciale afwerking, in combinatie met het grote formaat, nauwelijks van het originele materiaal te onderscheiden. Maar wanneer uw vloeren, of gebieden daarvan, moeten opvallen komt u terecht bij Forbo Allura Abstract. Een prachtig opvallend design dat direct uw aandacht trekt. Deze vloer is bovendien zeer goed te combineren met de andere modellen die Forbo u te bieden heeft. Maak uw vloer een eyecatcher.
Ons gehele assortiment is te vinden op onze website, maar voor een advies op maat kunt u ook vrijblijvend een afspraak maken met een van onze adviseurs. Eventuele vragen kunnen wij ook telefonisch beantwoorden. Wij zijn van maandag tot vrijdag op kantooruren bereikbaar. 

Impressie van onze vloeren

  • vinylstroken kopen
  • vinylstroken kopen kantoorfloor
  • vinylstroken kopen en laten leggen
  • vinylstroken kopen kwaliteit
  • vinylstroken kopen goede service

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!