In verband met Tweede Pinksterdag zijn wij maandag 20 mei 2024 gesloten.
Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Vinyltegels kantoor

Breed scala aan mogelijkheden

Vinyltegels kantoor kopen? KantoorFloor biedt een zeer ruim assortiment tegen een aantrekkelijke, lage prijs. Op onze website vindt u al onze producten. De eigenschappen waarover onze verschillende soorten vinyltegels beschikken, lopen sterk uiteen. Afhankelijk van de eigenschappen waar u naar op zoek bent, kunt u bij ons de vinyltegels selecteren die het best geschikt zijn voor uw ruimtes. Voorbeelden van deze eigenschappen zijn de mate waarin de tegels recyclebaar zijn, de weerstand tegen indrukkingen of de slijtvastheid. Ook bieden wij vloeren aan met een unieke coating, waardoor deze eenvoudiger onderhouden en schoongemaakt kunnen worden.

Mogelijkheden in design

Met vinyltegels is er veel variatie mogelijk, omdat alle denkbare dessins en kleuren in feite gebruikt kunnen worden. Er is dus veel keuze. Zo zijn er veel soorten vinyltegels beschikbaar die nauwelijks te onderscheiden zijn van een echte houten vloer, maar ook bijvoorbeeld natuursteen is een optie. Ook is er veel keuze in abstracte dessins, met veel kleur en prachtige patronen. Kortom, wat uw smaak ook is, met vinyltegels voor uw kantoor heeft u altijd iets dan binnen uw smaak valt.

Impressie van onze vloeren

  • vinyltegels kantoor
  • vinyltegels kantoor kopen
  • vinyltegels kantoor bestellen
  • vinyltegels kantoor advies
  • vinyltegels kantoor kantoorfloor

Vinyltegels kantoor van Kantoorfloor

Op Kantoorfloor.nl vindt u een uitgebreid assortiment vinyltegels voor kantoor van Forbo, DLW Flooring en Tarkett. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een vloer, maar ook voor advies. Wij helpen onze klanten graag bij het maken van een geschikte keuze voor de juiste vloer. Wij hebben adviseurs die u hier heel goed bij kunnen helpen. Zij hebben veel verstand van de materialen, maar ook oog voor interieur. Daarnaast kunnen zij de ruimte met onze nieuwste software berekenen zodat wij geen materiaal hoeven te verspillen. Wilt u vrijblijvend advies van ons ontvangen? Neem gerust contact met ons op.
Kijkt u rond op onze website voor ons volledige assortiment, inclusief de rekentool, waarmee u vrijblijvend zelf kunt berekenen hoeveel een bepaalde vloer voor uw ruimtes zou kosten. Wilt u echter een advies en offerte op maat, maak dan een persoonlijke afspraak met een van onze adviseurs.

Voor al uw vragen, maar ook voor afspraken of eventuele andere zaken, zijn we van maandag tot vrijdag telefonisch beschikbaar.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!