Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Vinyltegels kopen

Breed scala aan mogelijkheden

De eigenschappen waarover onze verschillende soorten vinyltegels beschikken, lopen sterk uiteen. Afhankelijk van de eigenschappen waar u naar op zoek bent, kunt u bij ons de vinyltegels selecteren die het best geschikt zijn voor uw ruimtes. Voorbeelden van deze eigenschappen zijn de mate waarin de tegels recyclebaar zijn, de weerstand tegen indrukkingen of de slijtvastheid. Ook bieden wij vloeren aan met een unieke coating, waardoor deze eenvoudiger onderhouden en schoongemaakt kunnen worden.
Met vinyltegels is er veel variatie mogelijk, omdat alle denkbare dessins en kleuren in feite gebruikt kunnen worden. Er is dus veel keuze. Zo zijn er veel soorten vinyltegels beschikbaar die nauwelijks te onderscheiden zijn van een echte houten vloer, maar ook bijvoorbeeld natuursteen is een optie. Ook is er veel keuze in abstracte dessins, met veel kleur en prachtige patronen. Kortom, wat uw smaak ook is, er is altijd een vinyltegel te vinden die uw kantoor er stralend uit kan laten zien. 

Vinyltegels kopen

Op Kantoorfloor.nl vindt u een uitgebreid assortiment vinyltegels van Forbo, DLW Flooring en Tarkett. Uiteraard staan onze adviseurs altijd klaar om u te assisteren bij het kiezen van die ene juiste vloer. Zij zijn zeer ervaren in het uitzoeken van de vloer die uw ruimte optimaal zal presenteren, en qua eigenschappen het beste aansluit bij uw wensen. Daarnaast kennen zij ons assortiment natuurlijk beter dan wie dan ook. Hulp van onze adviseurs kan vinyltegels kopen tot een relatief eenvoudige opgave maken.
Kijkt u rond op onze website voor ons volledige assortiment, inclusief de rekentool, waarmee u vrijblijvend zelf kunt berekenen hoeveel een bepaalde vloer voor uw ruimtes zou kosten. Wilt u echter een advies en offerte op maat, maak dan een persoonlijke afspraak met een van onze adviseurs.

Voor al uw vragen, maar ook voor afspraken of eventuele andere zaken, zijn we van maandag tot vrijdag telefonisch beschikbaar.

Impressie van onze vloeren

  • vinyltegels kopen
  • vinyltegels kopen kantoorfloor
  • vinyltegels kopen advies
  • vinyltegels kopen kantoor
  • vinyltegels kopen en laten leggen

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!