Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Vloer kantoorpand

SERVICE

Indien u op zoek bent naar een vloer voor in uw kantoorpand is Kantoorfloor de specialist die u zoekt. Wij denken graag met u mee en adviseren vanuit onze expertise in de categorie vloer kantoorpand welke vloer het beste in uw pand past. Deel van onze service is ook een bezoek van een van onze adviseurs. Aan de hand van uw wensen, kunnen we zo bepalen welk type vloer het beste geschikt is voor u, maar kunnen we er ook voor zorgen dat de vloer qua dessin en kleuren aansluit bij de rest van uw inrichting.

KWALITEITSWERK

Wij hechten grote waarde aan de kwaliteit van de vloeren die wij leggen. Kantoorfloor werkt om die reden enkel met bekende merken en zorgt dat alle vloeren zijn vervaardigd uit materiaal dat van zeer hoge kwaliteit is. De vloeren die wij leveren voldoen uiteraard ook allemaal aan de gestelde milieueisen. De kwaliteit van het materiaal alleen is echter niet voldoende, het resultaat is ook afhankelijk van de manier waarop de vloer gelegd is. Voor de presentatie van een kantoorpand is het erg belangrijk dat dit vakkundig wordt uitgevoerd.

IMPRESSIE VAN ONZE VLOEREN

  • vloer kantoorpand leverancier
  • vloer kantoorpand advies
  • vloer kantoorpand kopen
  • vloer kantoorpand selecteren
  • vloer kantoorpand bestellen

RIJKE ERVARING

Na 25 jaar ervaring in de projectstoffering werken wij nog altijd dagelijks met veel plezier en passie met onze vloeren. De doelstelling van onze adviseurs en stoffeerders is om uw pand te voorzien van de gewenste uitstraling. Dit begint bij een gesprek met één van onze adviseurs om een vloer die aan uw wensen voldoet uit te zoeken en eindigt bij het vakkundig leggen en afwerken van de vloer. Op de website van Kantoorfloor vindt u ons uitgebreide assortiment vloeren. Van iedere vloer kunt u tevens online berekenen wat de materiaalkosten zijn voor uw kantoorpand. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende vloer kantoorpand offerte laten maken? Dan kunt u doordeweeks altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!