Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Vloer laten leggen

Alles is mogelijk

Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van vloerbedekking. U kunt door ons een vloer laten leggen, en daarbij kiezen tussen tapijt, naaldvilt, flotex, vinyl en meer. Iedere ondergrond heeft zijn specifieke eigenschappen, denk bijvoorbeeld aan sterke geluidsdemping of het vasthouden van warmte. Door deze variatie is het belangrijk om een vloer uit te zoeken die aan uw wensen voldoet. In ons assortiment vindt u o.a. de merken Desso, DLW Flooring, Interfloor en Forbo. Met inmiddels meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij u goed adviseren op het gebied van kleureffect, materiaal en eventueel onderhoud. 

Vloer laten leggen door Kantoorfloor

Kantoorfloor verkoopt niet alleen vloerbedekking, u kunt door onze stoffeerders ook gelijk de vloer laten leggen. Onze stoffeerders zijn zeer professionele vakmensen die regelmatig bijgeschoold worden. Op deze manier zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche, en kunnen ze uw vloer perfect leggen. Oude vloerafwerking verwijderen, egaliseren van de ondergrond of het schuren van lijmresten vallen niet binnen onze offertes. Wanneer u dit wenst kunnen wij deze diensten natuurlijk wel in een offerte meenemen. Snijafval bij een vloer laten leggen? Bij het leggen van de tapijtvloer voeren wij als onderdeel van onze service uiteraard wél het snijafval af.

Impressie van onze vloeren

  • vloeren laten leggen
  • vloeren laten leggen advies
  • vloeren laten leggen bestellen
  • vloeren laten leggen kantoor
  • vloeren laten leggen kopen

Wij helpen u graag aan een vloer

Zou u graag (kleur)advies willen van één van onze adviseurs? Maak dan een afspraak zodat een adviseur van Kantoorfloor uw pand kan komen bekijken om u direct advies te geven. Om een afspraak te maken en voor al uw vragen kunt u ons gedurende onze openingstijden altijd bellen. Wij beantwoorden graag al uw vragen. 

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!