Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Vloer voor overheidsinstellingen

Vloer overheidsinstelling

EEN BETROUWBARE PARTNER

Overheidsinstellingen, het is een breed begrip. Van gemeentehuizen en stadskantoren tot aan overheidsdiensten zoals een GGD en veiligheidsregio's - wij zijn uw zakelijke partner voor het leggen van deze vloeren. Bijvoorbeeld in een stadswinkel gebeurt er ontzettend veel zowel aan de balie als backoffice. Een efficiënte ruimtegebruik en logische inrichting is dan ook noodzakelijk. Wij denken graag mee over de functionele en creatieve invulling bij het kiezen van een geschikte vloer. KantoorFloor heeft al eerder de vloeren gerealiseerd voor verschillende rijkskantoren. Wij weten aan welke eisen en wensen dit soort gebouwen moeten voldoen. In principe kunnen wij alle typen vloerbedekking leggen, voornamelijk tapijttegels alsook pvc-stroken en linoleum leggen wij vaak bij dit soort type projecten.

Overheidsinstelling vloer

KLANTGERICHT

KantoorFloor levert exclusief aan bedrijven. Wij adviseren u het beste door onze jarenlange ervaring in deze branche. Als professionals trainen wij regelmatig onze medewerkers, zijn wij in het bezit van de benodigde certificaten en zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Zo kunnen wij meedenken over duurzame materialen en werken wij alleen met de beste merken zoals Forbo en Desso om er enkelen uit te lichten. Wij hebben eerder vergaderruimtes, ontvangstruimtes, kantines en sanitaire ruimtes gelegd. Wij hebben ook de ervaring als het gaat om onderhoud, reparatie en klimaatbeheersing.

IMPRESSIE VAN ONZE VLOEREN

  • vloer belastingdienst leverancier
  • vloer belastingdienst advies
  • vloer belastingdienst kopen
  • vloer belastingdienst selecteren
  • vloer belastingdienst bestellen

RIJKE ERVARING

Inmiddels is KantoorFloor 25 jaar werkzaam in de vloeren industrie en nog altijd werken we met veel plezier en passie aan uitdagende projecten. De doelstelling van onze adviseurs en vloerexperts is om uw pand te voorzien van de gewenste uitstraling. Dit begint bij een gesprek met één van onze adviseurs om een vloer die aan uw wensen voldoet uit te zoeken en eindigt bij het vakkundig leggen en afwerken van de vloer. Op de website van KantoorFloor vindt u ons uitgebreide assortiment vloeren. Van iedere vloer kunt u tevens online berekenen wat de materiaalkosten zijn voor uw gewenste vloer. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte laten opmaken? Dan kunt u doordeweeks altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!