Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Vloer voor Rijkskantoren

Rijkskantoor vloer

PRETTIG WERKEN

Rijkskantoren moeten inspireren, veilig en duurzaam zijn. Vaak zijn dit omvangrijke gebouwen waarin meerdere rijksdiensten gevestigd zijn. Met duizenden mensen, verschillende werkplekken en ruimtes moet daarom de inrichting logisch zijn ingedeeld. Daar hoort ook een partij bij die in de ontwerpfase meedenkt over goede vloeren. KantoorFloor heeft al eerder de vloeren gerealiseerd bij de Rijkskantoren Amsterdam, Eindhoven en Hoorn. Wij weten als echte vloerspecialisten aan welke eisen en wensen dit soort gebouwen moeten voldoen en geven dan ook passend advies. In principe kunnen wij alle typen vloerbedekking leggen, voornamelijk tapijttegels alsook pvc-stroken en linoleum leggen wij vaak bij dit soort type projecten.

Rijkskantoor vloer

VAKMANSCHAP VOOROP

Wij adviseren u het beste door onze jarenlange ervaring in deze branche. Als professionals trainen wij regelmatig onze medewerkers, zijn wij in het bezit van de benodigde certificaten en altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Zo kunnen wij meedenken over duurzame materialen en werken wij alleen met de beste merken zoals Forbo en Desso om er enkelen uit te lichten. Een Rijkskantoor heeft een voorbeeldfunctie en moet voldoen aan de beste kwaliteit. Termen als FWR of 3P’s, wij snappen het. Ook qua onderhoud, reparatie of klimaatbeheersing, wij denken graag mee.

IMPRESSIE VAN ONZE VLOEREN

  • vloer rijkskantoor leverancier
  • vloer rijkskantoor advies
  • vloer rijkskantoor kopen
  • vloer rijkskantoor selecteren
  • vloer rijkskantoor bestellen

RIJKE ERVARING

KantoorFloor is inmiddels heel wat jaren werkzaam in de vloeren branche. Wij vernieuwen continue onze werkwijzen en assortiment, hierdoor werken wij vandaag de dag nog altijd met veel plezier voor grote kantoren als de rijksoverheid. 

Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor het vernieuwen van uw kantoorvloer? Op onze website kunt u een vrijblijvende berekening maken. Hierin nemen we de materiaalkosten op voor de vloeroppervlakte van uw rijkskantoor. Aanvullend kunt u ook de prijs opvragen voor het leggen van de vloer. Neem dan contact met ons op voor een afspraak. KantoorFloor is vijf dagen per week telefonisch bereikbaar voor uw (aan)vragen. Wij staan u graag te woord!

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!