Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Vloerbedekking bestellen

Vloerbedekking voor iedere ruimte

Of u nu een ingetogen vergaderzaal, een modern kantoor of een hippe kantine wilt voorzien van vloerbedekking, alle stijlen, soorten en maten vindt u in ons assortiment! Vloerbedekking wordt vaak gebruikt in kantoorpanden wegens de geluiddempende eigenschap, daarnaast houdt het ook de warmte vast. Wij bieden vloerbedekking in een breed scala aan kleuren en dessins. Naast het normale tapijt hebben wij ook tapijttegels binnen ons assortiment. De tapijttegels bieden de mogelijkheid tot mixing en matching, hiermee wordt iedere vloer persoonlijk en uniek.

Onze expertise

Ons assortiment is helemaal up to date. Onze vloeren zijn voorzien van de nieuwste technologieën, deze volgen wij namelijk op de voet. Zo beschikken wij in ons assortiment over vloerbedekkingen die de lucht zuiveren en over vloerbedekkingen geheel gemaakt van duurzaam en natuurlijk materiaal. Kantoorfloor is met 25 jaar ervaring een echte expert, wij delen graag onze expertise met u. Vloerbedekking bestellen? Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een advies op maat.

Impressie van onze vloeren

  • vloerbedekking bestellen
  • vloerbedekking bestellen Kantoorfloor
  • vloerbedekking bestellen advies
  • vloerbedekking bestellen kwaliteit
  • vloerbedekking bestellen laten leggen

Bij ons vloerbedekking bestellen

Vloerbedekking bestellen bij KantoorFloor geeft u garantie op vakmanschap. Het tapijt wordt door onze geschoolde medewerkers gelegd. Zij zullen het snijafval netjes opruimen. Het verwijderen van oude vloerafwerking, egaliseren van de ondergrond of het schuren van lijmresten vallen niet onder de prijsstelling in een normale factuur. Deze diensten bieden wij als een extra service waar u gebruik van kunt maken tegen een meerprijs. Deze diensten zorgen echter wel dat uw vloer optimaal tot zijn recht komt.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!