Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Vloerbedekking kantoor

SPECIALIST IN VLOEREN

Kantoorfloor is dé specialist op het gebied van vloeren voor in kantoorpanden. Wij hebben een ruim assortiment aan vloeren beschikbaar. Deze vloeren zijn van verschillende merken en uiteenlopende materialen. Zo kunt u altijd een vloer vinden die bij uw bedrijfspand past. Kwaliteit staat bij Kantoorfloor hoog in het vaandel. Wij werken ten eerste zeer nauwkeurig wanneer wij de vloeren leggen, en ten tweede selecteren wij de materialen op kwaliteit.
Na enkele tientallen jaren ervaring zijn wij nog altijd met veel plezier actief in ons vakgebied. Daarbij verdiepen we onszelf continu in de markt om met nieuwe en originele producten in verschillende prijsklassen voor de dag te komen.

KWALITEITSVLOEREN

Een onderdeel van onze kwaliteitswaarborging is de training die wij ons personeel geven. Zo volgen onze stoffeerders bijvoorbeeld trainingen om altijd optimaal te kunnen werken met nieuwe materialen en volgens de nieuwste technieken. Daarnaast zijn ook onze adviseurs altijd op de hoogte van de nieuwste trends zodat zij u over alle mogelijkheden kunnen adviseren. Vraag ze bijvoorbeeld eens wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op het gebied van vloerbedekking kantoor. 

IMPRESSIE VAN ONZE VLOEREN

  • vloerbedekking kantoor bestellen
  • vloerbedekking kantoor advies
  • vloerbedekking kantoor kopen
  • vloerbedekking kantoor leverancier
  • vloerbedekking kantoor selecteren

MAAK EEN AFSPRAAK

Op onze website kunt u niet alleen ons assortiment bekijken, u kunt voor ieder type vloerbedekking berekenen wat deze u zou kosten. Vul in hoeveel m2 uw bedrijfsvloer beslaat en bereken de prijs. U kunt via de website ook een volledige offerte in de categorie vloerbedekking kantoor aanvragen. Maak een afspraak met één van onze adviseurs om door te nemen welke kleuren en materialen goed in uw pand passen, en op uw huisstijl aansluiten. Kantoorfloor is vijf dagen per week telefonisch bereikbaar voor uw (aan)vragen.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!