In verband met Tweede Pinksterdag zijn wij maandag 20 mei 2024 gesloten.
Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Vloerbedekking kopen

De service van Kantoorfloor

KantoorFloor is meer dan een bedrijf dat u belt om een nieuwe vloerbedekking te leggen. Wij hebben de afgelopen jaren heel veel kennis opgedaan en kunnen u dan ook uitstekend adviseren. Onze adviseurs nemen in het advies over vloerbedekking kopen bijvoorbeeld ook het uiterlijk van uw pand en uw huisstijl mee. Dankzij deze werkwijze zal de vloer uiteindelijk volledig in het ''totaalplaatje'' passen.

Neem contact op

Bij KantoorFloor heeft u een ruime keuze, een wereld aan dessins ligt voor u klaar. In ons assortiment treft u merken als Tarkett, DLW Flooring, Modulyss, Forbo en Desso aan. In ons assortiment vindt u niets anders dan hoogwaardige producten die voldoen aan alle kwaliteits- en milieueisen.
Op KantoorFloor.nl kunt u in alle rust ons volledige assortiment bekijken. Tevens kunt u zonder verplichtingen stalen toevoegen waardoor u online een offerte kunt bekijken voor vloerbedekking leggen. Wilt u graag aanvullende informatie, een afspraak maken of heeft u vragen omtrent vloerbedekking kopen? Neem dan contact met ons op, wij zijn bereikbaar via e-mail en telefoon.

Impressie van onze vloeren

  • vloerbedekking kopen advies
  • vloerbedekking kopen bestellen
  • vloerbedekking kopen expert
  • vloerbedekking kopen kantoor
  • vloerbedekking kopen leverancier

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!