Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Vloerbedekking leggen

Service van Kantoorfloor

Kantoorfloor is meer dan een bedrijf dat u belt om een nieuwe vloerbedekking te leggen. Wij hebben de afgelopen jaren heel veel kennis opgedaan op het gebied van vloerbedekking leggen, en kunnen u dan ook uitstekend adviseren. Onze adviseurs nemen in het advies bijvoorbeeld ook het uiterlijk van uw pand en uw huisstijl mee. Dankzij deze werkwijze zal de vloer uiteindelijk volledig in het ''totaalplaatje'' passen.

Een wereld aan dessins

Bij Kantoorfloor heeft u een ruime keuze, een wereld aan dessins ligt voor u klaar. Wij bieden vloerbedekking aan van merken als Interface, DLW Flooring, Modulyss, Forbo en Desso. In ons assortiment vindt u niets anders dan hoogwaardige producten die voldoen aan alle kwaliteits- en milieueisen.
Op onze website kunt u in alle rust ons volledige assortiment bekijken. Tevens kunt u zonder verplichtingen stalen toevoegen waardoor u online een offerte kunt bekijken voor vloerbedekking leggen. Wilt u graag aanvullende informatie, een afspraak maken of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, wij zijn bereikbaar via e-mail en telefoon.

Impressie van onze vloeren

  • vloerbedekking leggen advies
  • vloerbedekking leggen bestellen
  • vloerbedekking leggen expert
  • vloerbedekking leggen kopen
  • vloerbedekking leggen leverancier

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!