Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Vloerbedekking mkb

Uitgebreid assortiment

Kantoorfloor is dé specialist op het gebied van vloerbedekking mkb. Wij hebben een afwisselend assortiment aan vloeren beschikbaar. Zo omvat ons assortiment verschillende toonaangevende merken met een uitgebreide keuze in ontwerp en materiaal. Door dit grote aanbod kunnen we u ervan verzekeren dat u altijd een mooie vloer vindt.
Ons personeel is volledig getraind om het optimale resultaat uit alle producten en materialen te halen. Zo volgen onze stoffeerders bijvoorbeeld trainingen om het werken met nieuwe modellen en materialen onder de knie te krijgen. Tevens zijn onze adviseurs goed op de hoogte van de trends in de markt en kunnen zij u voorzien van een passend advies.

Vloerbedekking van Kantoorfloor

Kantoorfloor is inmiddels al enkele tientallen jaren actief in de projectstoffering. Wij staan voor kwaliteit en moderniseren continu onze werkwijzen en het assortiment. Daardoor werken wij vandaag de dag nog altijd met veel plezier voor het mkb.
Wilt u een inschatting maken wat het kost om uw pand te voorzien van een mooie nieuwe vloerbedekking? Op onze website kunt u voor vloerbedekking mkb een berekening maken waarbij u de materiaalkosten berekend voor uw specifieke oppervlakte. Aanvullend kunt u ook de prijs zien inclusief het leggen van de vloerbedekking Wilt u een volledige offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Kantoorfloor is vijf dagen per week telefonisch bereikbaar voor uw (aan)vragen. Wij staan u graag te woord.

Impressie van onze vloeren

  • vloerbedekking mkb advies
  • vloerbedekking mkb bestellen
  • vloerbedekking mkb expert
  • vloerbedekking mkb kopen
  • vloerbedekking mkb leverancier

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!