Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Vloerbedekking retail

Prachtig assortiment

Kantoorfloor is dé specialist op het gebied van vloerbedekking retail. Wij hebben een afwisselend assortiment aan vloeren beschikbaar. Zo omvat ons assortiment verschillende toonaangevende merken met een uitgebreide keuze in ontwerp en materiaal. Zo garanderen we dat er voor ieder bedrijfspand een vloer gevinden kan worden die de ruimtes weer doet stralen. Een mooie vloer kan de aanblik van een ruimte geheel veranderen, waardoor uw kantoor een soort visitekaartje wordt.

Getraind personeel

Het personeel van Kantoorfloor is volledig getraind om het optimale resultaat uit al onze producten en materialen te halen. Zo volgen onze stoffeerders bijvoorbeeld trainingen om het werken met nieuwe modellen en materialen onder de knie te krijgen zodra ons assortiment wordt uitgebreid. Daarnaast zijn uiteraard ook onze adviseurs goed op de hoogte van de trends in de markt. Zij kunnen u ten alle tijden voorzien van een professioneel advies.

Impressie van onze vloeren

  • vloerbedekking retail advies
  • vloerbedekking retail bestellen
  • vloerbedekking retail expert
  • vloerbedekking retail kopen
  • vloerbedekking retail leverancier

Projectstoffering van Kantoorfloor

Al enkele tientallen jaren is Kantoorfloor inmiddels actief in de projectstoffering. Wij staan voor kwaliteit en moderniseren continu onze werkwijzen en het assortiment. Daardoor werken wij vandaag de dag nog altijd met veel plezier voor het mkb.
Wilt u een inschatting maken van de kosten die een vloerbedekking voor uw pand kost. Op onze website kunt u de vloerbedekking toevoegen aan de rekentool die u vervolgens de materiaalkosten toont. U kunt vervolgens ook nog het totale bedrag inclusief arbeid zien. Wilt u een volledige vloerbedekking retail offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op dan plannen wij graag een afspraak met u in.

Kantoorfloor is vijf dagen per week telefonisch bereikbaar voor uw (aan)vragen. Wij staan u graag te woord.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!