In verband met Tweede Pinksterdag zijn wij maandag 20 mei 2024 gesloten.
Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Vloerbedekking winkel

VLOERBEDEKKING WINKEL VERVANGEN

Vloerbedekking winkel aan vervanging toe? Kantoorfloor is de specialist in vloeren die u graag adviseert welke vloer past binnen uw ruimte, en welk effect deze vloer zal hebben. Nadat u contact met ons heeft opgenomen komt één van de adviseurs van Kantoorfloor langs om de ruimte te analyseren. Vervolgens bespreken wij uw wensen en tot slot zullen wij u informeren over de mogelijkheden die in uw situatie beschikbaar zijn. Al de vloeren in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit, maar om u te kunnen verzekeren van een mooi resultaat adviseren wij altijd om onze vakkundige stoffeerders de vloer te laten leggen. Deze aanvullende dienst kan tegen een scherpe prijs in de offerte worden verwerkt, zodat u weet waar u aan toe bent. Een vloer van hoogwaardige kwaliteit die door een vakman is gelegd zal uw winkel de uitstraling geven waar u naar op zoek bent.

DE ERVARING VAN KANTOORFLOOR

Kantoorfloor heeft enkele tientallen jaren ervaring in het vakgebied en nog altijd werken wij dagelijks met veel plezier voor verschillende opdrachtgevers. De producten waar wij mee werken zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle gestelde milieunormen. Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen in de branche. Zo bent u als klant altijd verzekerd van een vakkundig advies en een mooi afgewerkte vloerbedekking. Op de Kantoorfloor website kunt u bij iedere vloer de afmetingen van uw vloerbedekking winkel invullen. Via de rekentool krijgt u vervolgens het bedrag te zien dat deze hoeveelheid van een bepaald type vloerbedekking u kost. Deze online berekeningen zijn uiteraard geheel vrijblijvend.

IMPRESSIE VAN ONZE VLOEREN

  • vloerbedekking winkel leverancier
  • vloerbedekking winkel advies
  • vloerbedekking winkel kopen
  • vloerbedekking winkel expert
  • vloerbedekking winkel bestellen

MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u graag een afspraak maken om face to face te spreken met een medewerker van Kantoorfloor? Maak telefonisch een afspraak, dan komen wij graag bij u langs. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag gedurende kantooruren bereikbaar. Indien u vragen heeft beantwoorden wij deze graag.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!