Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Vloeren kantoorruimte

GOEDE PARTNER

Indien u op zoek bent naar een vloer voor uw kantoorruimte is Kantoorfloor de specialist die u zoekt. Wij zijn de partij die met u meedenkt en graag adviseert welke vloer het beste in uw kantoorruimte past.Kantoorfloor hecht grote waarde aan de kwaliteit van het materiaal waarmee zij werkt. De vloeren die wij leveren voldoen dan ook allemaal aan de gestelde milieueisen.

STOFFEERDERS

De kwaliteit van het materiaal alleen is echter niet voldoende, een belangrijk onderdeel van het uiteindelijke resultaat is de manier waarop de vloer gelegd is. Voor de presentatie van uw kantoorruimte is het erg belangrijk dat dit vakkundig is uitgevoerd. Onze stoffeerders zijn u daarom graag van dienst om de vloer te leggen en hun vakwerk te leveren. Gegarandeerd een mooi resultaat.

IMPRESSIE VAN ONZE VLOEREN

  • leverancier vloeren kantoorruimte
  • vloeren kantoorruimte advies
  • vloeren kantoorruimte bestellen
  • vloeren kantoorruimte kiezen
  • vloeren kantoorruimte kopen

DE PASSIE VAN KANTOORFLOOR

Meer dan 25 jaar geleden is Kantoorfloor begonnen met het leveren en leggen van vloeren. Na 25 jaar toen wij dit nog altijd met veel plezier en passie voor het vak. Onze medewerkers volgen regelmatig trainingen bij leveranciers om zo altijd op de hoogte te zijn van nieuwe technieken en materialen. Bent u benieuwd wat het aanleggen van bepaalde producten in de categorie vloeren kantoorruimte kost? U kunt van alle producten op onze website de prijs bepalen door middel van onze rekentool. Vul de grootte van uw kantoorruimte in om te bepalen wat deze vloer u zou kosten. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte laten maken? Dan kunt u doordeweeks altijd telefonisch contact opnemen.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!