Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Vloeren praktijkruimtes

GOEDE VLOEREN IN UW PRAKTIJK

Heeft u een praktijk en wilt u een nieuwe vloer laten leggen? Dan bent u bij Kantoorfloor aan het juiste adres. Onze adviseurs adviseren u graag welke vloeren geschikt zijn voor dokterspraktijken, tandartspraktijken, een praktijk voor fysiotherapie et cetera.

Om een mooi resultaat te krijgen dient het leggen van vloeren vakkundig te gebeuren. De presentatie van uw praktijkruimtes wordt mede bepaald door de deskundigheid waarmee de vloeren gelegd en afgewerkt zijn. Kantoorfloor adviseert u daarom om haar ervaren stoffeerders de vloerbedekking te laten leggen. Zij leveren gegarandeerd valwerk af, en met een mooie, strakke vloer die past bij uw huisstijl, oogt uw praktijk goed, en laat u een goede indruk achter.

DE MEDEWERKERS VAN KANTOORFLOOR

Onze stoffeerders volgen regelmatig trainingen bij leveranciers om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en materialen. Alle medewerkers zijn daarnaast in het bezit van een VCA- certificaat.

Wij hebben inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in de projectstoffering en bieden alleen hoogwaardige producten en merken aan die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en milieueisen. Onze adviseurs bezoeken graag uw locatie om de ruimte te bekijken en u te adviseren over de mogelijkheden op het gebied van praktijkvloeren. Bij interesse doen wij u graag een scherp aanbod in de vorm van een vrijblijvende offerte.

IMPRESSIE VAN ONZE VLOEREN

  • vloeren praktijkruimtes kopen
  • leverancier vloeren praktijkruimtes
  • vloeren praktijkruimtes selecteren
  • vloeren praktijkruimtes
  • vloeren praktijkruimtes bestellen

VLOEREN PRAKTIJKRUIMTES BEREKENEN

Vloeren praktijkruimtes berekenen, dat kan op de Kantoorfloor website. U kunt eenvoudig berekenen wat bepaalde vloeren in uw pand u zouden kosten. Deze online berekeningen zijn vrijblijvend en kunt u zelf maken.

Om een van onze adviseurs langs te laten komen kunt u contact met ons opnemen. En ook voor vragen zijn wij van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!