Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Vloeren voor scholen

Vloeren voor scholen

STOFFEERDERS VAN KANTOORFLOOR

Is de vloer van uw school aan vervanging toe? Of is de school wellicht in aanbouw en moet er nog een vloer in komen? In beide gevallen bent u bij Kantoorfloor aan het juiste adres. Onze adviseurs komen graag langs om de ruimte te analyseren en u te adviseren over de vloeren die geschikt zijn voor een school. Om op de hoogte te blijven van nieuwe technieken en materialen volgen onze stoffeerders regelmatig trainingen bij leveranciers. Al de medewerkers zijn daarnaast in het bezit van een VCA-certificaat. Het leggen van vloeren dient vakkundig te gebeuren om een goed resultaat te kunnen garanderen. Met een mooi afgewerkte vloer ziet uw school er representatief uit. Kantoorfloor adviseert u daarom om haar ervaren stoffeerders de vloerbedekking te laten leggen.

Vloeren voor scholen

ONZE DIENSTEN

Kantoorfloor heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in de projectstoffering en heeft een assortiment dat enkel en alleen uit hoogwaardige producten bestaat. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteits- en milieueisen. Onze adviseurs verdiepen zich in de nieuwste trends en zijn om die reden altijd in staat om u van betrouwbare en actuele informatie te voorzien. Zij bezoeken graag uw locatie om de ruimte te bekijken en u te informeren over de beste vloeren voor scholen. Wanneer u interesse heeft, bespreken wij met u de opdracht en doen u vervolgens graag een scherp aanbod in de vorm van een vrijblijvende offerte.

IMPRESSIE VAN ONZE VLOEREN

  • Vloeren voor scholen
  • Vloeren voor scholen
  • Vloeren voor scholen
  • Vloeren voor scholen
  • Vloeren voor scholen

PRIJS VLOEREN VOOR SCHOLEN BEREKENEN

Op de Kantoorfloor website kunt u tevens eenvoudig berekenen wat het leggen van een vloer in uw schoolpand zou kosten. Deze online berekeningen zijn vrijblijvend en kunt u zelf maken. Wilt u graag een afspraak maken met een van onze adviseurs? Neem dan direct contact met ons op. Voor vragen zijn wij tevens van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!