Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Vloeren tandartsen

STOFFEERDERS VAN KANTOORFLOOR

Heeft u een praktijk en is uw vloer aan vervanging toe? Of heeft u wellicht een nieuwe praktijk waar nog een vloer in moet? In beide gevallen bent u bij Kantoorfloor aan het juiste adres. Onze adviseurs komen graag langs om de ruimte te analyseren en u te adviseren over de vloeren die geschikt zijn voor een tandartspraktijk. Om op de hoogte te blijven van nieuwe technieken en materialen volgen onze stoffeerders regelmatig trainingen bij leveranciers. Al de medewerkers zijn daarnaast in het bezit van een VCA- certificaat. Het leggen van vloeren dient, om verzekerd te zijn van een goed resultaat, vakkundig te gebeuren. Met een mooi afgewerkte vloer ziet uw praktijk er representatief uit. Kantoorfloor adviseert u daarom om haar ervaren stoffeerders de vloerbedekking te laten leggen.

ONZE DIENSTEN

Kantoorfloor heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in de projectstoffering en heeft een assortiment dat enkel en alleen uit hoogwaardige producten bestaat. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteits- en milieueisen. Onze adviseurs verdiepen zich in de nieuwste trends en zijn om die reden altijd in staat om u van betrouwbare en actuele informatie te voorzien. Zij bezoeken graag uw locatie om de ruimte te bekijken en u over de mogelijkheden in de categorie vloeren tandartsen te adviseren. Wanneer u interesse heeft bespreken wij met u de opdracht en doen u vervolgens graag een scherp aanbod in de vorm van een vrijblijvende offerte.

IMPRESSIE VAN ONZE VLOEREN

  • vloeren tandartsen selecteren
  • vloeren tandartsen bestellen
  • vloeren tandartsen advies
  • vloeren tandartsen kopen
  • leverancier vloeren tandartsen

PRIJS VLOEREN TANDARTSEN BEREKENEN

Op de Kantoorfloor website kunt u tevens eenvoudig berekenen wat het leggen van een vloer in uw pand zou kosten. Deze online berekeningen zijn vrijblijvend en kunt u zelf maken. Wilt u graag een afspraak maken met een van onze adviseurs? Neem dan direct contact met ons op. Voor vragen zijn wij tevens van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!