In verband met Tweede Pinksterdag zijn wij maandag 20 mei 2024 gesloten.
Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Winkelvloer vervangen

PASSENDE VLOER IN UW WINKEL

Vindt u het hoog tijd om de winkelvloer te vervangen? Kantoorfloor is de specialist in vloeren en kan uw winkelvloer vervangen. Wanneer u contact opneemt met Kantoorfloor komen wij eerst bij u de ruimte analyseren en uw wensen noteren. Vervolgens adviseren wij u over de mogelijkheden en kunnen wij enkele voorbeelden laten zien.
Om van een goed resultaat verzekerd te zijn dient het leggen van de vloer vakkundig te gebeuren. Wanneer u in uw winkelruimte een mooi afgewerkte vloer heeft zullen klanten met een positief gevoel naar binnen stappen. Het is voor ieder bedrijf belangrijk dat een winkelruimte de sfeer ademt die men wilt creëren. 

SERVICE VAN KANTOORFLOOR

Kantoorfloor heeft inmiddels ruim 25 jaar ervaring in de projectstoffering. De producten waar wij mee werken zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle milieueisen. Om de kwaliteit van de vloeren te garanderen adviseert Kantoorfloor u om haar ervaren stoffeerders de vloerbedekking te laten leggen. Deze stoffeerders zijn volledig getraind om te werken met onze materialen en altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de branche.
Op de Kantoorfloor website kunt u bij iedere vloer de afmetingen van uw winkelruimte invullen. U krijgt vervolgens via de rekentool direct het bedrag te zien dat deze hoeveelheid van uw winkelvloer vervangen u kost. Deze online berekeningen zijn uiteraard geheel vrijblijvend. Wilt u graag een afspraak maken met een van onze adviseurs? Van maandag tot en met vrijdag zijn wij telefonisch bereikbaar. U kunt ons telefonisch tevens altijd vragen stellen.

IMPRESSIE VAN ONZE VLOEREN

  • winkelvloer vervangen bestellen
  • winkelvloer vervangen leverancier
  • winkelvloer vervangen expert
  • winkelvloer vervangen kopen
  • winkelvloer vervangen advies

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!