In verband met de vakantieperiode draaien wij in de weken 32, 33 en 34 met een beperkte bezetting. Tijdens deze periode kunnen wij in beperkte mate uitgewerkte offertes aanleveren en kunnen wij geen afspraken plannen. Het kan ook langer duren voordat wij reageren op berichten.
Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Desso - Edges small

Desso Edges is een nieuwe tapijttegel die de oprechte eerlijkheid en het positief gevoel van klassiek geweven textiel uitstraalt. Als onderdeel van de Essentials collectie zijn het aanzicht en gevoel van Edges geïnspireerd door herkenbare weefselmotieven. Edges Small roept het gevoel van schering en inslag van textiel op, waarbij de lichte onregelmatigheid van een handgeweven product opzettelijk wordt benadrukt. Edges Large is daarentegen gedurfder en nadrukkelijker en een afspiegeling van de sterke diagonale weerklank van traditioneel keperweefsel met het herkenbare patroon van parallelle, diagonale ribbels. Het stoerdere karakter van Edges Large is perfect geschikt voor een groter vloeroppervlak terwijl het fijnere detail van Edges Small toepasbaar is in elke ruimte. In combinatie vullen ze elkaar esthetisch perfect aan en bieden ze vernieuwende functionele mogelijkheden, zoals het creëren van zones die dienen als bewegwijzering of het afbakenen van speciale ruimtes. Beide structuren zijn bij kantoorfloor beschikbaar in zes gemeenschappelijke kleuren. Edges Small heeft daarnaast nog zes extra kleuren die speciaal zijn geselecteerd ter aanvulling van het gemeenschappelijke kleurenpalet. Deze twee producten hebben elk een eigen, sterk karakter. Omdat ze ook uiterlijk familie van elkaar zijn, passen ze perfect samen in creatieve combinaties, zowel esthetisch als functioneel. Voor bestellingen beneden de € 500,- excl. BTW zullen € 50,- handelingskosten worden berekend.

Prijs

Van € 53,87 voor € 35,02 per m² (excl. BTW)
Online offerte

Technische specificaties

Pooldikte 3,1 mm
Poolgewicht 380 g/m²
Dimensies 50 x 50 cm
Poolmateriaal BCF Polyamide 6 en ECONYL

Prima gegaan, netjes eerst staal opgestuurd gekregen. en aan de hand daarvan bestelling gedaan . ook allemaal netjes verlopen. Fijn dat het zo goed weer is verlopen.

Staal bestellen
Online offerte
Desso - Edges small

4500

Van € 53,87 voor € 35,02 per m² excl. BTW
Desso - Edges small
Desso - Edges small 4500
Desso - Edges small 9980
Desso - Edges small 9524
Desso - Edges small 9024
Desso - Edges small 8812
Desso - Edges small 2026
Desso - Edges small 2914
Desso - Edges small 3010
Desso - Edges small 3502
Desso - Edges small 8010
Desso - Edges small 5005
Desso - Edges small 6202
De kleuren van de getoonde vloeren kunnen afwijken in verband met de scherminstellingen van uw computer.

Voorbeelden van vloeren met Desso - Edges small

Edges afb3
Edges afb4

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 24 beoordelingen
Desso Forbo Interface Modulyss Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!