Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Linoleum tegels

Forbo Impressa

Van € 57,18 voor € 40,03 per m² (excl. BTW)

Forbo Marmoleum Modular Colour

Van € 53,31 voor € 37,32 per m² (excl. BTW)

Forbo Marmoleum Modular Lines

Van € 53,31 voor € 37,32 per m² (excl. BTW)

Forbo Marmoleum Modular Marble

Van € 53,31 voor € 37,32 per m² (excl. BTW)

Forbo Marmoleum Modular Shade

Van € 53,31 voor € 37,32 per m² (excl. BTW)

De voordelen van linoleum tegels als vloerbedekking

Een linoleum tegelvloer kent vele voordelen. Hierdoor vormen linoleum tegels voor veel bedrijfsruimtes een zeer geschikte keuze. Ook voor die van u?

  • Linoleum tegels hebben een hoge slijtvastheid en gaan daardoor lang mee. 
  • Een linoleum tegelvloer is gemaakt van natuurlijke materialen. Deze duurzame vloer is tevens biologisch afbreekbaar.
  • Dankzij de natuurlijke materialen zijn linoleum tegels antibacterieel en goed schoon te maken.
  • Linoleum heeft een geluiddempende werking en verbetert de akoestiek in de desbetreffende ruimte. 
  • Deze vloer kan in combinatie met vloerverwarming gelegd worden. 

Onze gehele collectie linoleum vloeren is online te bekijken. Filter op kleur of prijs per vierkante meter en vindt zo het tapijt voor uw bedrijfsruimte. Heeft u vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste vloerbedekking voor uw bedrijfsruimte.

De linoleum tegels kennen een hoge slijtvastheid

Zoals u inmiddels weet, kennen linoleum tegels vele voordelen. De hoge slijtvastheid is een belangrijk voordeel en is voor veel bedrijven de doorslaggevende factor om voor linoleum tegels te kiezen. Deze tegelvloer kan tot wel 40 jaar meegaan, afhankelijk van de werkzaamheden. Deze vloer biedt daarom ook een geschikte optie voor ziekenhuizen, klaslokalen, wachtruimtes, tandartsen en andere ruimten in de gezondheidszorg. Benieuwd of linoleum tegels ook een geschikte keuze vormen voor uw situatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag bij de zoektocht naar een geschikte vloer. 

Forbo linoleum tegels: een begrip in de markt

Zegt u linoleum tegels, dan zeggen wij Forbo. Het merk Forbo is sinds het jaar 1928 specialist in linoleum vloeren. Met een ruime collectie van meer dan 50 verschillende kleuren tegels is er voor elke gewenste uitstraling een mooie linoleum tegelvloer beschikbaar. De collectie biedt een ruim scala aan uni kleuren en prints, zoals een betonlook linoleum tegel en houtlook linoleum tegel. Naast onze collectie linoleum tegels van Forbo kunt u bij Kantoorfloor.nl ook terecht voor linoleum vloeren, naaldvilt vloeren en flotex tegels.

Uw linoleum tegels laten leggen door onze professionals

Wij helpen u bij het gehele proces en ontzorgen u van A tot Z. Van advies tot planning en van levering tot het leggen van de nieuwe linoleum tegels voor uw bedrijfsruimte. Al onze vloeren worden gelegd door ervaren vakmannen. Zo ook onze linoleum tegelvloeren. Tijdens het plaatsen van uw nieuwe linoleum tegels houden we zo veel mogelijk rekening met de dagelijkse werkzaamheden, zodat u en uw collega’s door kunnen werken zonder al te veel hinder van onze vakmannen te ondervinden. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij leggen u graag meer uit over onze services. 

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!