Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Flotex tegels

Forbo Flotex Colour - Calgary T

Van € 80,87 voor € 60,65 per m² (excl. BTW)

Forbo Flotex Colour - Canyon T

Van € 80,87 voor € 60,65 per m² (excl. BTW)

Forbo Flotex Colour - Metro T

Van € 80,87 voor € 60,65 per m² (excl. BTW)

Forbo Flotex Colour - Penang T

Van € 80,87 voor € 60,65 per m² (excl. BTW)

Forbo Flotex Linear - Cirrus T

Van € 74,73 voor € 52,31 per m² (excl. BTW)

Forbo Flotex Linear - Stratus T

Van € 74,73 voor € 52,31 per m² (excl. BTW)

Forbo Flotex Planken - Box Cross

Van € 80,87 voor € 56,61 per m² (excl. BTW)

Forbo Flotex Planken - Concrete

Van € 80,87 voor € 56,61 per m² (excl. BTW)

Forbo Flotex Planken - Seagrass

Van € 80,87 voor € 56,61 per m² (excl. BTW)

Forbo Flotex Planken - Triad

Van € 80,87 voor € 56,61 per m² (excl. BTW)

Forbo Flotex Planken - Wood

Van € 80,87 voor € 56,61 per m² (excl. BTW)
1 / 3

De voordelen van flotex tegels als vloerbedekking

Flotex tegels kennen vele voordelen. Het is dus zeker de moeite waard om dit type vloer mee te nemen in uw vergelijking bij de zoektocht naar een projectvloer. Wij zetten de voordelen graag voor u op een rijtje. 

  • Flotex tegels hebben een dichte structuur en kennen hierdoor een hoge slijtvastheid, wat vooral in veelgebruikte ruimtes een groot voordeel biedt.
  • Het materiaal is onderhoudsarm en goed te reinigen met enkel water en een borstel, maar kan ook met een schoonmaakmachine behandeld worden.
  • Flotex tegels bieden een uitstekende grip, waardoor deze vloer ook goed betreedbaar is voor mensen die slecht ter been zijn. 
  • Deze vloer is geluiddempend en biedt hierdoor meerwaarde aan de akoestiek in de ruimte.  

Onze gehele collectie flotex tegels is online te bekijken. Filter op kleur of prijs per vierkante meter en vindt zo de geschikte vloer voor uw bedrijfsruimte. Heeft u vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste vloerbedekking voor uw bedrijfsruimte. 

Flotex by Forbo: een begrip in de markt

In de online collectie van Kantoorfloor.nl vindt u de flotex tegelcollecties van het merk Forbo. Forbo is specialist in de productie van flotex tegels. In onze ruime collectie vindt u onder meer de Forbo flotex Calgary T, Forbo flotex Canyon T en Forbo flotex Metro T terug. De verschillende kleuren en designs bieden u de mogelijkheid om de gewenste uitstraling in de ruimte te creëren. Met flotex tegels bent u gegarandeerd van een vloer die erg lang mee gaat. De prijs-kwaliteitverhouding is dan ook erg goed. Benieuwd naar de flotex collectie? Vraag gratis kleurstalen aan via onze website. Met de stalen kunt u de kleuren vergelijken in de kamer of ruimte waar u een projectvloer wil laten plaatsen. Tevens staan we voor u klaar om u te voorzien in advies op maat. Hierbij kijken we naar het beschikbare budget, de mate waarin de ruimte gebruikt wordt en wat de gewenste uitstraling is. 

Uw flotex tegels laten leggen door onze professionals

Wij helpen u bij het gehele proces en ontzorgen u van A tot Z. Van advies tot planning en van levering tot het leggen van de nieuwe flotex tegels voor uw bedrijfsruimte. Al onze vloeren worden gelegd door ervaren vakmannen. Zo ook onze flotex tegels. Tijdens het plaatsen van uw nieuwe flotex tegels houden we zo veel mogelijk rekening met de dagelijkse werkzaamheden, zodat u en uw collega’s door kunnen werken zonder al te veel hinder van onze vakmannen te ondervinden. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij leggen u graag meer uit over onze services. 

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!