Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Vloerbedekking prijzen

Grote variatie vloerbedekkingen, verschillende prijzen

Bent u op zoek naar hoge kwaliteit vloerbedekking? Wilt u het liefst een divers aanbod vloerbedekkingen? Bij KantoorFloor bent u aan het juiste adres! Onze producten zijn hoogwaardig en voldoen aan alle kwaliteits- en milieueisen. Tot ons assortiment behoren vloertypen zoals: Flotex, Naadvilt tegels, Tapijttegels, Vinyl en nog veel meer. KantoorFloor beschikt over diverse vloersoorten en merken, met verschillende bijpassende prijzen.

Prijs van vloerbedekking

KantoorFloor beschikt over negen vloertypen. Ons assortiment is verdeeld in vijf prijsklassen. Heeft u een beperkt budget? Dat vormt geen probleem: een unieke vloerbedekking kan bij ons zelfs voor maar 10 euro per vierkante meter gevonden worden. Type materiaal, speciale eigenschappen zoals antislip, en hoe uniek de print is, hebben invloed op de prijzen van vloerbedekking. Zo kunt u een Flotex Tegel voor de prijs van €48 per vierkante meter vinden, maar ook een praktische en duurzame vloerbedekking van Naaldvilt voor €13.

Vloerbedekking laten leggen

Het vinden en leggen van een ideale vloerbedekking is niet altijd makkelijk. Vaak kost het veel energie en tijd. Tevens  speelt de prijs van een vloerbedekking vaak een grote rol. KantoorFloor kan u hierbij ontzorgen. Wij helpen u niet alleen met het vinden van een passende vloerbedekking, uw nieuwe vloer kan ook door KantoorFloor gelegd worden. Ons ervaren team van specialisten kan u hierbij helpen als geen ander!

Prijzen van vloerbedekking bij KantoorFloor

Op Kantoorfloor.nl kunt u een compleet overzicht van ons assortiment van vloerbedekkingen vinden. KantoorFloor geeft u inzicht in alle prijzen van onze vloerbedekking. Zo kunt u snel en eenvoudig zien welke merken, vloertypen en prijscategorieën vloerbedekking wij hebben.

Heeft u vragen over de vloerbedekking en de bijbehorende prijzen, of wilt u een afspraak maken? Wij helpen u graag. Neem gerust contact met ons op, wij zijn bereikbaar via de telefoon en e-mail.

IMPRESSIE VAN ONZE VLOEREN

  • vloerbedekking prijzen
  • vloerbedekking door KantoorFloor laten leggen
  • prijzen van vloerbedekking bij KantoorFloor
  • diverse vloerbedekkingen
  • vloerbedekking bestellen

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!